Skip to main content
  • 17.04.2019.

Lawrence Klein o izvođačima na Nautilus Techno Areni Sea Star festivala

Šibenčanin Lawrence Klein i kolumnist Klubske scene koji piše Top 10 regionalnih izdanja, po prvi put ove godine vrti na Sea Staru u Umagu i to sa velikanima scene u sklopu Nautilus Techno Arene.

Piše: 


Na festivalu koji otvara sezonu na obali od 24. i 25. svibnja Klubska scena preuzima pozornicu u subotu, 25.05. gdje u suradnji sa Sea Starom dovodi Enrica Sangiuliana, Petra Dundova, DJ Jocka, Uniquea i Lawrence Kleina. Dan prije slušat ćemo titane elektroničke scene Sven Vatha i Ninu Kraviz… Ulaznice za ovaj spektakl možete uzeti na www.seastarfestival.com, a od 24.04. kreće i prodaja povoljnijih dnevnih ulaznica.

Pitali smo tako RatCat-ovog člana Kleina što misli o izvođačima s kojima nastupa na istoj pozornici pa evo Lovrinih crtica i zapažanja.

Enrico Sangiuliano
Talijan Enrico je svjetski poznati DJ i producent predstavnik je ‘Drumcode’ zvuka, modernog i danas dosta popularnog generičkog techna koji je vrhunski mixan i produciran kao pop glazba. Kao glazbenik takvog žanra, sve je prisutniji na velikim festivalima, a samim time i veoma popularan te tražen na sceni. Glazba koju pušta vrlo je aktualna, tako da vjerujem da će Enrico privući najširu publiku, natjerati ljude na ples i napraviti na podiju dosta dobre energije.

Petar Dundov
Što novoga reći o ovom nadaleko cijenjenom umjetniku koji je priznat u cijelome svijetu i jedan je od najboljih hrvatskih izvoznih glazbenih proizvoda? Konstantno je kvalitetan i zato u svakom pogledu zaslužuje ugled koji sve ove godine uživa od kritike, kolega i od publike. Fascinira što je Petar cijelo to vrijeme provedeno na vrhu ostao prizemljen i skroman, pa je takav primjer svima na sceni, posebno mladima. Koliko god bio popularan, stalno napreduje i stvarno trebamo biti sretni što je naš, što ga možemo slušati kao DJ-a i producenta, a pritom u njegovoj čaroliji uživati svaki put iznova. 

DJ Jock
Ovaj mladi umjetnik iz Splita osvaja svojim talentom, ali i velikim radom te svakako može biti primjer da se kombinacija talenta i mukotrpnog rada itekako isplati. U njegovom slučaju rezultati uspjeha internacionalnih su razmjera jer DJ Jock je producent čiju glazbu redovito vrte najveće face sa scene i čija se glazba nalazi na vrlo poznatim, ozbiljnim labelima. Ujedno, on je i super DJ kojeg publika jednostavno voli gdje god da se pojavi. Budućnost je pred njime i samo je pitanje vremena kad će postati dio line upa velikih festivala i svjetskih klubova, kao što se dogodilo s glazbom koju producira.

Unique     
Ozbiljan i vrijedan producent koji zadnjih par godina radi ozbiljnu glazbu, zvuk koji se uklapa u globalne glazbene trendove. Njegov zvuk je melodičan i moćan, dovoljno tvrd za ljubitelje techna i ritmične glazbe, a opet dovoljno topao za ljubitelje mekše melodične glazbe. Rezultat njegovog ozbiljnog rada na glazbi su brojni nastupi, sve češće i izvan europskog kontinenta. 

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2