Skip to main content
  • 20.11.2017.

Lunar Dawn – Ambasador je savršena prilika za vidjeti toliko različitih opusa na jednom mjestu

Dvojac Lunar Dawn prošlogodišnji je dobitnik prve nagrade Ambasador za "Album/kompilacija godine" koju su odnijeli izdanjem Triglav za Neogoa Records. Također su jedni od izvođača koji će nastupiti na Ambasador Winners Partyu.

Piše: 

Nagrada Ambasador došla je do svojeg drugog izdanja kada ćemo u utorak 21. studenog saznati tko čijih 365 dana je ostavilo najveći trag na sceni i tko će sve ponijeti nagradu u 29 kategorija za koje je nominirano 180 aktera domaće elektroničke scene. Publika je u 2016. na prvom predstavljanju Ambasadora izabrala svoje pobjednike, a među njima se našao i Goa trance duo Lunar Dawn. Osvojili su nagradu izdanjem Triglav u kategoriji "Album/kompilacija godine". Upitali samo Kristijana Ilišinović i Sašu Prečanica što misle o samom Ambasador pa evo što su nam rekli:

1. Što za tebe znači nagrada Ambasador?

Biti među prvim Ambasadorima je svakako važan uspjeh za nas, te za sve ostale Ambasadore. U ovom kaosu od hrvatske estrade, elektronička glazba ne uspijeva dobiti ni malo priznanja, dok je u ostatku svijeta elektronička glazba preuzela pop kulturu. Ovo je svakako hvalevrijedan pothvat kojim dajemo do znanja da su naši elektroničari dostojni svjetske scene i da zaslužuju puno više prostora u hrvatskim medijima te da je vrijeme za prihvaćanje budućnosti.

2.  Kakvu atmosferu očekuješ na Winners partiju i koja je tvoja poruka publici?

Prije svega da se skupe svi koji uživaju u elektroničkoj glazbi kao frekvenciji koja godi uhu, a ne žanru, te da se i sami uvjere kako zaista imamo kvalitetne Amabasadore u Hrvatskoj i svijetu. Ovo je savršena prilika za  vidjeti toliko različitih opusa na jednom mjestu, svaki Ambasador je drugačija priča i nemojte ju propustiti, jer glazba je univerzalna frekvencija na kojoj svi skladno titramo.

Lunar Dawn će nastupiti na Ambasador Winners Partyu 25. studenog u klubu Boogaloo sa još osam prošlogodišnjih pobjednika koji su osigurani za osmosatno plesanje na dva floora. Preostali potvrđeni Ambasadori su Yakka, Toxic, System Divine, Petar Dundov, Le Chocolat Noir, Ikonal, DJ Xed i Ana Antonova. Ostatak izvođača biti će poznato nakon dodjele nagrade. Za Winners party cijene ulaznica su 40kn do ponoći i 60kn poslije, a još uvijek djelimo i 4×1 ulaznicu, a više detalja potražite na linku.

Ambasador na mrežama:
[FB]
[SC]
[IG]

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2