Skip to main content
  • 14.10.2019.

Na More Than Clubbing rođendanu Klubske čekaš i Matu Čeku

A tko čeka dočeka –  kaže stara mudrost. Nemamo pojma ima li tu istine ili nema jer nam se, eto, baš neda čekati da saznamo, ali pod zvučnicima kulta Aquariusa 15. studenoga za 18. rođendan KS ti češ dočekati i Čeku, Matu Čeku.

Piše: 


Mate je jedan od onih pravih iskonskih zaljubljenika u klupsku glazbu i kulturu, zakačen na prvi beat i oduvijek pogonjen zvucima. Da ga ne slušaš kada je za pultom vjerojatno bi ga neprekidno susretao na podijima svega što se isplesati da. U počecima i uz Matinu vječnu zahvalnost na pomoći stoji  mentor i prijatelj DJ Aman, koji i dalje Matu neprekidno gura da razvija osobnu estetiku, ideju, stil i zvuk.

S kućnih house partija, house house partija ako ti je drago, prvi javni nastup pred većom publikom odigrao se 2013. i uskoro stiže priljev bookinga diljem Lijepe Tvoje, a žanrovski ćeš ga naći kako živi (i pleše) na tromeđi deep housea, house i techno niti. Prije no što raspleše zagrebački Aquarius, plesali su već i Split, Rijeka i Miano i festivaldžije na Movementu u Tisnom te zagrebačkom We Love Soundu, a ove godine i Sonus festival na Zrću.

Za lineup je stao s damama i gospodom kao što su Valentino Kanyzani, Dirty Culture, Archie Hamilton, Sonja Moonear, Aleksander Kowalski, Johann Knutsson, Markus Fix… Nalaziš ga upletenog u projekte Sindikata, KBS-a i Miniwala, dok je jedna od najistaknutijih CV linija četvrti puta za redom održani Rave Bal u dvorcu Lukavec, na kojemu je ujedno i rezident.

No daleko od površnih dvorskih kurtoazija, 15. studenog uranjamo duboko u prljavu, sirovu, iskrenu, nepatvorenu elektroniku i sve ono što je More Than Clubbing. S glazbom, za glazbu i zbog glazbe i ljudi, već jednu punoljetnost živimo s vama dane na struju, elektrificirajuće kao onaj tren kada traka baš sjedne i čini se da je čitav život vodio ovom trenu, ovom flooru i ovoj stvari.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Klubskascena.hr (@klubskascena)

Prvi i drugi val izvođača izvoli biti ljubazan i pogledaj samostalno te si uhvati upade po cijeni od 70kn na Entrio.hr ili se digni od laptopa/telefona/digitalija, uzmi psa, mamu, curu, dečka, frenda ili baku i prošeći do nekog od prodajnih mjesta. Činit će ti dobro – em imaš karte, em će ti baka smontirati bučnicu jer si je odveo u grad. Treći val izvođača i kompletan More Than Clubbing program stiže za nekoliko dana.

FB Event: 18 godina Klubske scene – More Than Clubbing

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2