Skip to main content
  • 10.12.2023.

Pogledajte snimke glazbenih nastupa sa svečane dodjele nagrade Ambasador

Pred više stotina uzvanika iz industrije, s glazbene scene i društvenog života, glazbene nastupe na velikoj pozornici zagrebačkog Boogalooa su izveli Je Veux (bend verzija) i Andrea Ljekaj, KaliBal&Kudikamo?, Reper iz Sobe x Anna Moor te Zarkoff

Piše: 

U sklopu svečane dodjele priznanja i glavnog programa, VII. nagrada Ambasador je pripremila nikad bogatiji glazbeno-umjetnički program. Nedavno održana dodjela nagrade Ambasador je donijela i jedan novitet u svom glavnom programu, a to je nastup plesne skupine Flame kroz kojeg je predstavljen riječki brend ulične mode Linija.

Svečanu dodjelu priznanja u 42 kategorije Hrvatske i regije su otvorili Je Veux (bend verzija) i Andrea Ljekaj s njihovom nagrađenom pjesmom “Wonder Never Cease“.

Svojih pet minuta na velikoj pozornici kultnog zagrebačkog kluba je imao i novootkriveni dub projekt KaliBal&Kudikamo?

Nastup kao elektronički live act je imao nagrađivani sisački producent i kompozitor Zarkoff.

VII. dodjelu nagrade Ambasador su zaključili Reper iz Sobe x Anna Moor s trakom “Tajland” koja je bila nominirana u kategoriji “Najbolja alternativna vokalna izvedba”.

schulz mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop