Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Putuj, pleši i izvještavaj - postani dio našeg novinarskog tima Festival squad

Nedjelja, 27 Lipanj 2021

I ove godine tražimo studente volontere ili sve one koji žele spojiti ugodno s korisnim i jednog dana postati naši stalni suradnici


Oduvijek te privlačio novinarski posao, imaš smisao za nanjušiti priču, oko za dobru fotografiju, kreiranje video sadržaja, želiš raditi intervjue s glazbenim facama, znaš odabrati sugovornike, voliš glazbu, pratiš zbivanja i novitete na glazbenoj sceni ili tek nešto o njoj želiš naučiti?Klubska scena te zove da se ovoga ljeta priključiš "Festival Squadu" koji partija i izvještava s festivala. Koji god bio tvoj glazbeni đir imamo festival za tebe!

Klubska scena izvještava s najboljih festivala, ali i partija koji se održavaju uzduž i poprijeko jadranske obale i kontinenta u Hrvatskoj.

U ponudi su svi događaji koje možeš pronaći na Fejsu, Instagramu ili pak u našem kalendaru https://www.klubskascena.hr/kalendarPusti mašti na volju, na festivalima možeš raditi intervjue s poznatim glazbenicima, fotkati, snimati, napisati zanimljiv festivalski izvještaj ili samo kraću vijest. Priključi se našoj veseloj redakciji koja te ovoga ljeta vodi na nezaboravno putovanje na kojem ćeš naučiti više o novinarstvu i doživjeti nezaboravan provod na festivalima te open air partijima po tvom izboru.Ako smo te zainteresirali javi nam se s par rečenica na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript i napiši zašto si baš ti idealan kandidat za naš festival squad i postani dio vesele ekipe portala Klubska scena.