Skip to main content

8 himni Valentina Kanzyania iz zlatnog doba scene

Valentino Kanzyani sprema se za proslavu naših 18 godina gdje dolazi sa kolegom Mayellom, oba kao članovi LuckIsOn kolektiva.

Piše: 

U zlatno doba neke trake iz njegova laboratorija postale su nezaobilazne himne hrvatske i regionalne scene, pa smo odlučili podijeliti te zapise sa vama kako bi se svi skupa prisjetili glazbe koja nas je sve skupa povezivala na flooru, a čini to i dan-danas.

Produkcije su izlazile na najjačim svjetskim etiketama Earresistible Musick, Intec, Yoshitoshi, Consumer Recreation, Recycled Loops, Primate Recordings, Tronic. U idućim člancima dotaknut ćemo se setova, remiksa i novije produkcije, a osim Valentina za pult Aquariusa 15.11. na 2 floora sjedaju još sedmorica DJ-a iz Hrvatske i regije (Sergej Snooze, Forniva, Mayell, Mate Čeko, Lawrence Klein, Legabyte Live, IGZ).

Line up je došao do faze 2, što znači da nije još ni približno finaliziran. Treća faza i kompletan More Than Clubbing program samo što nisu. Standard ulaznice u prodaji su do kraja mjeseca na Entrio ili na jednom od prodajnih mjesta.

Flying

Leliwa

Learning How To Do It

Burros Eslovenos

Bazaar – First Level Completed E.P.

Recycled Loops ‎- Body Re:Fuel ( Recycled By Valentino Kanzyani )

House Soul

Sala Loca

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2