Skip to main content
  • 20.05.2022.

Održan koncert Jamaika Suk uz modularni set uživo u crkvenom prostoru

Digitalna i analogna elektronika uživo, između ambijenta i buke, sa snagom i dušom

Piše: 


Kako je i najavila u nedavnom intervjuu koji smo objavili uoči Moondance festivala, Jamaika Suk je krajem travnja održala live koncert u jednoj berlinskoj crkvi.

Umjetnica iz San Francisca za berlinskom adresom pripremila je za tu prigodu ambijentalni/eksperimentalni set u crkvenom prostoru Kulturraum Zwingli Kirche e.V. (Friedrichshain) u Berlinu za Audioviosionen.


Foto Pornceptual Boiler Room Arena

Svirala je modularni set uživo s bas gitarom uz inspirativnu i legendarnu umjetnicu Electric Indigo. Bila su to dva koncerta dva izuzetna umjetnika, koji se osjećaju kao kod kuće u elektroničkoj klupskoj glazbi kao i u elektroničkoj koncertnoj glazbi.

Budući da nema nekih zapisa sa tog koncerta poklanjamo Vam najnoviji vinyl only miks Jamaice Suk snimljen u kultnom Robert Johnson klubu, a emitiran uživo u radio emisiji "This is Your Time : Vol. 23" na Radio 80000. Na Tracklisti se nalazi i jedna produkcija naše Insolate.

Inače i Jamaica Suk i Insolate headlinerice su ovogodišnjeg izdanja Moondance festivala koji se od 28. do 30. srpnja održava u Kuli Kamerlengo. Program još uključuje i boat partije, aftere, edukativne sadržaje. Line up čine još Mr.C, Saytek Live, Oliver Deutschmann i drugi, a ulaznice su dostupne na Entrio.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2