Skip to main content
  • 10.05.2017.

Retrocast 080: Petar Dundov u Vodicama, Kiki u Tvornici 2002. + bonus set

Stigli smo do novog Retrocasta u kojem donosimo 3 već najavljene snimke partija + bonus set.

Piše: 


Svi biste vjerojatno željeli čuti kako zvuči set Petra Dundova koji datira iz 2002.g. Svirao je tada u vodičkom klubu Mirakul.

Nakon toga poslušajte Kikia koji je zajedno s Felverom i Frajmanom činio kolektiv Stereo Studio. Poznate klupske večeri uveseljavale su brojne poklonike elektroničke glazbe krajem 90-tih i početkom 21. stoljeća. Njihovi partiji u Tvornici bili su nenadmašivi.

Aleksij je kako i sam priznaje najviše uživao kao rezident Ambasade Gavioli. Poslije toga omiljeno mjesto mu je bio Split gdje je godinama nastupao. Neki od njegovih setova iz splitskog Metropolisa i danas se prepričavaju i preslušavaju. U Retrocastu možete čuti također jedan od popularnijih promo mikseva koji je u to doba kružio među publikom, a nosi naziv (Tazmaniac).

Kao bonus set iz Retrocast kolekcije 080, pripremili smo jednu poslasticu iz Ambasade Gavioli, također iz 2002.g. Snimka nastupa Petra Dundova i Sputnika.

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2