Skip to main content
  • 15.10.2019.

6 kultnih europskih underground mjesta gdje je Valentino Kanzyani briljirao

Još je 30 dana ostalo do našeg velikog 18. rođendana pod krilaticom "More Than Clubbing" u Aquariusu na kojem će se brojnim DJ-ima pridružiti i Valentino Kanzyani iz Slovenije.

Piše: 


Nakon što smo upoznali njegov opus djelovanja tijekom karijere duge preko 20 godina, vodimo vas uzduž i poprijeko europskih party prijestolnica gdje je gostovao naš headliner posljednje dvije godine.

Za naš party koji se održava 15. studenoga Early Bird ulaznice su rasprodane, a trenutno možete kupiti Standard ulaznice na Entrio.hr po 70 kn jer na ulazu će cijena biti nešto skuplja. Fizička prodajna mjesta su ovdje, a treći val izvođača samo što nije.

Tako u idućih 6 kratkih video isječaka možete pogledati kakvu atmosferu zna napraviti Kanzyani bilo da je srce večeri ili jutro za pultom nekih kultnih europskih underground događaja, a nema sumnje da će vrlo zapažen set na vinylu zavrtiti i u Aquariusu.

1. Valentino Kanzyani & Darius Syrrosian – The Quarter, Novi Sad

2. Valentino Kanzyani – Sunwaves 22, Rumunjska

3. Valentino Kanzyani – Lovefest Fire, Hangar, Beograd

4. Valentino Kanzyani – Modvlar, Pix Club, Švicarska

5. Valentino Kanzyani – Sunwaves 25, Rumunjska

6. VALENTINO KANZYANI @ CLOSING PARTY OFF WEEK BARCELONA

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2