Skip to main content

Desetosatni ASOT 950 odveo 35 tisuća trance duša u drugu galaksiju

Kada je rujnu prošle godine najavljen ASOT 950 u Utrechu nije puno vremena trebalo da se ovaj spektakl potpuno rasproda.

Piše: 


A State of Trance 950 se održao prošle subote 15. veljače, a sudeći prema reakcijama medija i informacijama koje dolaze od samih trance fanova čini se da je ovo bio jedan od najisčekivanijih događaja godine za ovu kulturu.

U Utrechu je plesalo 35 tisuća ljubitelja trance glazbe, a dio njih dobro se zagrijao i u petak na warm up partyu za kojeg je bio zadužen domaćin ASOT-a Armin van Buuren.

ASOT 950 okupio je brojne izvođače na pet pozornica Mainstage, Progressive, Psy, Road to 1000 and Who’s Afraid of 138?!, te je ujedno poslužio kao odlična uvertira za iduću veliku proslavu ASOT 1000.

Armin je bio glavni izvođač ASOTa 950 nastupivši sa tri različita seta. Još su nastupali Aly & Fila, Markus Schulz, Ilan Bluestone, Giuseppe Ottaviani, Jorn van Deynhoven, Solarstone, Ace Ventura, Alexander Popov, Estiva.

Objavljen je i devetosatni livestream kojeg možete pogledati u nastavku. Ako ste kojim slučajem bili na ovom događaju pošaljite nam svoje foto/video zapise koje ćemo i objaviti – jezgra@klubskascena.hr

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2