Skip to main content
  • 3.08.2020.

Francuzi Chambord i 20.-člani orkestar za klimatske promjene na UNESCO lokaciji

Prije nekoliko dana dolina rijeke Loire koju je UNESCO stavio na listu svjetske kulturne baštine bila je domaćin nastupu francuskog dvojca Chambord i 20.-članog orkestra.

Piše: 


Povod ovom događaju bila je suradnja sa pokretom za klimatske promjene Bye Bye Plastic koji žele smanjiti upotrebu plastike na partijima i festivalima.

Događaj se zbio na magičnom i nenaseljenom otoku

Na ovom projektu francuski dvojac surađuje sa Dance4ACause i Bye Bye Plastic. Ova potonja organizacija već je svojim akcijama privukla preko 1000 renomiranih aktera scene koji su ih podržali kroz njihove aktivnosti, a jedan u nizu događaja bio je i #PlasticFreeParty.

Event u dolini rijeke Loire je emitiran uživo putem Facebooka u ponedjeljak, 27. srpnja, a u nastavku ga prenosimo u cijelosti. Chambord su poznati da kombiniraju elemente world glazbe sa melodičnom elektronikom.

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk