Skip to main content
  • 4.04.2021.

Moby najavljuje dokumentarni film Moby Doc

Od nule do heroja, Moby je blagoslovljen jednom od najnevjerojatnijih karijera u elektroničkoj glazbi, a kako bi proslavio sve uspone i padove koji su njegovu životnu priču učinili potresnom, čudesnom pričom, američki umjetnik najavio je izlazak filma 'MOBY DOC', dokumentarni film u karijeri koji prikazuje njegove najintimnije i najiskrenije nijanse.

Piše: 

Naslovna foto

Moby


Od zlatokosog tinejdžera s problematičnom prošlošću, preko noći postaje senzacija na brzorastućoj elektroničkoj sceni s njegovim glavnim hitom 'Go', pa sve do toga da postane domaće ime s opće prihvaćenim albumom 'Play', Moby je živio tisuću života u jednom životu, a 'MOBY DOC' dubok je uvid u um i viziju ovog osjetljivog i izmučenog umjetnika.


Photo: Matt Fried / Gradient Magazine

Izdanje filma "MOBY DOC" u režiji Roba Bralvera na rasporedu je u kinima i digitalnim platformama 28. svibnja, a između ostalih nalaze se komentari Davida Lyncha i Davida Bowieja.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2