Baner

Svjetsko izdanje PlayOneovog singla "This Is The Night"

Petak, 27 Ožujak 2015

Novi singl producentskog dvojca PlayOne (Darko Juranović "D'Knock" & DJ Fresh Jay) "This Is The Night" feat. Amrick Channa & JM, ovih će dana doživjeti svjetsko izdanje.


Singl će u svim svojim verzijama izaći 3. travnja pod okriljem svjetske diskografske kuće Pool E Music, odnosno pod njihovim glazbenim labelom Fine-Tune Records. Pool E Music su 2002. godine osnovali legendarni francuski DJ i producent Antoine Clamaran, te producent Laurent Pautrat. Unutar diskografske kuće nalazi se 25 glazbenih labelova, te broji preko 600 glazbenih izdanja. S ovim se izdanjem i PlayOne našao na listi izvođača diskografske kuće Pool E Music, kao što su Roger Sanchez, Gadjo, Armin Van Buuren, Ian Carey i mnogi drugi. Do suradnje s Pool E Musicom je došlo posredovanjem DJ-a i producenta D.F.K.-ja s kojim PlayOne priprema featuring.


Svjetsko izdanje PlayOneovog aktualnog singla nastavak je njihove upješne prošlogodišnje turneje kojom su osvojili brojne poznate hrvatske klubove i u njima okupili preko 40.000 ljubitelja elektronske glazbe, te ujedno i uvertira u ovogodišnju turneju u kojoj nastavljaju sa svojim nastupima u regiji i na svjetskoj sceni.


Još jedno od iznenađenja koje pripremaju PlayOne i Pool E Music je i "Remix contest" za aktualni singl "This Is The Night", o čemu će više informacija objaviti uskoro.

Svjetsko izdanje PlayOneovog singla