Skip to main content
  • 15.01.2018.

Felver oduševio Šibenik: Imate sjajnu publiku i dogodila se kemija!

Posjetitelje šibenske Kuglane dočekao je preksinoć bitno izmijenjeni prostor jer je unutrašnjost nizom adaptacija prilagođena klupskom programu kakav će se nastaviti i narednih mjeseci.

Piše: 


Bilo je jako dobro i osjetio sam to svim svojim bićem. Imate sjajnu publiku i dogodila se kemija koju sam osjećao cijele noći. Posebno me obradovalo kada sam u Kuglani vidio lokalne pripadnike svih mogućih elektroničkih glazbenih smjerova jer to znači da je scena ujedinjena i izrazito mi je drago zbog toga kaže za ŠibenikIN nakon zabave Felver.

Felver je u sedam sati svirke publici predstavio svoje nadaleko poznato glazbeno znanje i enciklopedijsku širinu. To je radio s nevjerojatnom lakoćom i povremeno, u traženjima totalnog sjedinjenja s prostorom, razglasom i publikom, uspijevao padati u trans isporučujući publici serije snažnih energetskih i ponajprije emotivnih eksplozija.

Svoje oduševljenje nisu krili brojni glazbenici i umjetnici koji su svratili na party kao što su Ivan Kulaš, šibenski video snimatelj; Lawrence Klein, Mr. D, DJ Foxy, Tomislav Rupić, Jakov Tabula koji slove za šibenske DJ-e; Mirko Rak, frontman trenutno najvećeg šibenskog benda The Fogsellers; Tonko Mikulandra, promotor Nox festivala.

Za party je zaslužna ekipa RatCat promocije inače "label" izdavača portala ŠibenikIN, koji su u kraćem vremenu uspjeli probuditi šibensku scenu. Potpisuju klupske večeri elektroničke glazbe, koncert Nipplepeople krajem prošle godine u klubu Azimut, nastupe Pips Chips & Videoclips, benda Jonathan i druge. Neke dobre momente Felverova nastupa pogledajte u videu dužine 12 minuta.
{youtube}PIoHRY6VsL0{/youtube}

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop