Skip to main content

Pitaj Ratka i osvoji knjigu – Psihodelici, izmijenjena stanja svijesti

Ratko Martinović darovit je i produktivan autor 'Svjetske misterije i tajne', 'Subliminalne poruke', 'Društveni inženjering', 'Kaleidoskop', novinar s višegodišnjim iskustvom, bloger, aktivist, poznavatelj psihoaktivnih supstanci.

Piše: 


U knjizi "Psihodelici – izmijenjena stanja svijesti" stručno je i detaljno objasnio što su psihodelici; kako mijenjaju svijest; kako utječu na nas; zašto nije dobro psihodelike nazivati drogom. Martinović nas kroz opširnu literaturu upoznaje sa načinom primjene psihodelika, objašnjava kako ih možemo koristiti kao lijek i kako je život jedno psihodelično iskustvo sa mnoštvo upitnika iznad glave u kojem tragamo za odgovorima.

Ovim putem vas pozivamo da sva pitanja, koja predstavljaju nejasnoće, dileme, dvojbe ili pak znatiželju postavite izravno Martinoviću preko našega portala (garantiramo anonimnost). Martinović je voljan srdačno i uz puno razumijevanja odgovoriti na sva vaša pitanja, te ih pobliže objasniti.

Zainteresiran je za vaše razmišljanje i poznavanje psihodelika te za sve teme vezane uz činjenice i njihovu primjenu. Procedura je sljedeća:

1.    Pošaljite pitanje na jezgra@klubskascena.hr
2.    Pitanja prosljeđujemo Ratku Martinoviću
3.    Ratko Martinović odgovara na pitanja
4.    Pitanja objavljujemo anonimno na našem webu

Uz odgovore na pitanja slučajnim odabirom poklanjamo knjigu Psihodelici jednome od čitatelja koji je postavio pitanje Ratku.

Veselimo se Vašim upitima!

brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop