Skip to main content
  • 14.06.2024.

Aurora Borealis snimljena iznad Lokvarskog jezera gdje se održava tech-house party Final Destination

Prije otprilike mjesec dana Aurora Borealis (polarna svjetlost) bila je vidljiva i iznad Lokvarskog jezera – bisera u srcu Gorskog Kotara, te domaćina Final Destination partya

Piše: 

Naslovna foto

Matej Kus

Na ovoj lokaciji prije dvije godine pokrenut je party serijal Final Destination na kojem su gostovali domaći, regionalni i inozemni DJ-i. Final Destination festival se prošle godine održao dvaput i to prvo uz Lokvarsko jezero, a mjesec dana poslije na dnu isušenog jezera što je bio fenomen koji se događa svakih 20-tak godina.

Foto Matej Kus

Final Destination Tech House Party se i ove godine održava uz Lokvarsko jezero i to u subotu, 27. srpnja od 20 sati uz DJ setove Anima Noctis i E-Basea.

U pretprodaji si možete osigurati ulaznice po cijeni od 10 eur, a dostupne su na Core Event , kao i u Caffe Baru “Tiffany” (Delnice).

Foto Antonio Ružić

Organizatorica Nataša Malnar prošle godine je otkrila svoje vizije i da party organizira iz ljubavi prema elektroničkoj glazbi. Ovaj put nam potvrđuje kako je osigurala pristupačne cijene hrane i pića.

Više detalja o predstojećem Final Destinationu donosimo uskoro.

paul 1 desktop
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
paul 2 mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.