Skip to main content
  • 18.10.2020.

BLOND: ISH, Bye Bye Plastic & Masks for Music surađuju na maskama za višekratnu upotrebu

Inicijativa se želi boriti protiv jednokratne zaštitne opreme generirajući prihod za glazbenu industriju

Piše: 


Zaklada Bye Bye Plastic, koju su stvorili BLOND:ISH & Camille Guitteau i Masks for Music razvili su održivu eko-masku u pokušaju smanjenja proizvoda za jednokratnu upotrebu, dizajniranih za glazbenu industriju i imajući u vidu brigu oko planeta.

Tkane od eko pamuka, ručno izrađene u etičkim uvjetima poštene trgovine, dvoslojne maske imaju na umu svjesnu i sigurnu budućnost za glazbenu industriju. Kako bi se daljnje prihvaćala održivost, za sve prodane maske implementiran je sustav uklanjanja ugljika, a pakiranje je potpuno bez plastike.

Masks for Music ne želi zarađivati na maskama, jer je inicijativa koja se isključivo zalaže za podršku glazbenoj industriji. 50% prodaje ide izravno umjetniku, profesionalcu glazbene industrije, mjestu ili organizaciji koja ih nudi; 21% ide na troškove proizvodnje i pakiranja; 19% za operativne troškove i troškove distribucije, a konačnih 10% donira se dobrotvornim partnerima.

Ova je inicijativa namijenjena podizanju svijesti o utjecaju proizvoda za jednokratnu upotrebu koji se primjenjuju na sektor događaja uživo, istovremeno rješavajući potrebu za zaštitom od bolesti koje se prenose zrakom i generirajući prihod za glazbenu industriju.

Kupite masku ovdje, zauzmite stav protiv jednokratne zaštitne opreme i za glazbenu industriju.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk