Skip to main content
  • 10.06.2020.

Mystic Mountain Festival otvara ljeto 2020. na novoj lokaciji

Mystic Mountain festival započeo je 2017. kao vikend party u Baškim Oštarijama na Velebitu, da bi se samo godinu dana poslije pretvorio u manji festival.

Piše: 


Unatoč situaciji Mystic Mountain ide dalje i ovoga ljeta od 22. do 28. lipnja, ali zbog globalne krize organizatori su festival morali premjestiti na novu lokaciju Vrhovine u blizini Plitvica.

Po mnogočemu festival je dosta specifičan – traje tjedan dana, što je za mali festival (oko 300 posjetitelja) dugo. Koncept nije non-stop partijanje nego su prvi dani više usmjereni na mjuzu preko dana, planinarske ture i radionice, a kako dolazi vikend, mjuza se gasi sve kasnije. Za kompletan program najbolje da zaviriš na web festivala ovdje.

Kombiniraju na relaciji od psychilla i ambijenta preko orijentalnog psihodeličnog ethno housea pa do techna, psytrancea i goatrancea uz povremeni ulet nekog instrumenta ili benda.

Ako si ikad zamišljalo/la party koji nije samo party nego i puno više od toga, ako si zaljubljenik u prirodu, ako voliš život i tražiš svoje mjesto pod zvijezdama, ako uz puno čagice želiš i odmoriti te napuniti dušu mističnim prizorima nevjerojatnog okruženja koje čini festival, ako tragaš za svojim plemenom i ljudima koji će te razumjeti i podržati, ako trebaš resetiranje od svakodnevnog života koji ti onemogućuje da se izraziš u svojoj punini, ako žudiš za ljubavlju, ovo je mjesto za tebe.

Napravi taj korak za kojim ti duša čezne, ove godine postani dio mistične obitelji i zaljubi se ponovno u sebe, druge i prirodu!

ULAZNICE
Od četvrtka 11. lipnja točno u 12h krenut će prodaja ograničenog broja VIKEND ulaznica koje vrijede (od 25.6. do 28.6.). Za informacije i kupnju posjetite web stranicu festivala ili Entrio.

U prodaji su već otprije i festivalske ex-YU sedmodnevne ulaznice koje također na webu festivala ili Entriu možete kupiti za 520 kn. Kako saznajemo u ponudi neće uopće biti jednodnevnih ulaznica.

LINE UP

ANDLAR (LIVE)
deep tech house

BALKALAR (LIVE BAND)
balkan gypsy/ethno

DONNIE DARKO (Horizons)
psybient/psychill/slow trance/full on

AGREGAT SUN (Dubokotoplo)
tribal voodoo

STEVO (Suntrip/Neogoa/Timewarp/T.E.C Recs)
goa trance

RIODARIO (Life Celebration)
progressive trance/full on

PHILLIPE (Confusion)
techno

KIČMA
goa trance

JARUNSKY (Dubokotoplo)
oriental house

IVAN JUDAŠ
hang performance

KLAADA (LIVE)
psychill/psydub/psytrance/forest/goa trance

MARKOM
world ethnic downtempo bass roots/shamanic tribal afro house

VEDRI
deep organic shamanic ethnic oriental tribal downtempo

SRETNI EDI
psychill

OXYMOON
psytrance

YVES TAQUET
(Goulash Disko)
psychedelic ethno house

GYPSY BROTHERS
world/gyspy beat

KUDJO
psydub

ZMAYO
psybreaks/psytechno/psytrance

RANGO (Praise Jah Sound)
roots reggae

RICHMA
ambient/psytrance

Fotografije snimljene 2019.g. na staroj lokaciji (Velebit)


 


 


 


 


 

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk