Skip to main content
  • 21.12.2017.

Velebitske čarolije Mystic Mountain festivala osvajaju svačije srce

Daleko od očiju javnosti, na visini 920 metara, sa čijih staza pogled seže na otoke od Istre do Dugog Otoka smjestio se Mystic Mountain festival koji otvara malu škrinjicu prepunu čarolija i ispunjava srce svakog posjetitelja. Dobro došli na Velebit!

Piše: 

U moru svakojakih festivala koji smjetiše se na teritorij Hrvatske, naš glavni lik u današnjoj priči, Mystic Mountain festival, započinje drugačije poglavlje.

Sredinom mjeseca rujna, Mystic Mountain odradio je svoju beta verziju na kojoj se ispipavao teritorij kako bi se osjetila vibra u zraku skupa sa svim sudionicima čija uvelike uspješna epizoda dovela je do organiziranja nove životne avanture koju festival nudi.

Zaokružite u kalendaru 2018. datume od 18. do 24. lipnja za vrijeme ljetnog solsticija kada u planinarskom raju smjetit će se Mystic Mountain festival gdje doživjet ćete iskustvo specifično samo po sebi. Bitno za festival je istaknuti njegov razlog postojanja, a ovdje pričamo o inspiraciji, ne dolazi kao poslovni projekt već se želi urezati u memoriju posjetitelja kao projekt gdje ljudi će se družiti, upoznavati i sami biti kreatori. Naravno, glazba vas prati u stopu i zajedno s vama dijeli svaki trenutak.

Festival je nastao iz ljubavi prema prirodi i želje da s vama u bajkovitom prirodnom ambijentu dijeli prekrasnu glazbu, da zajedno proživite emocije i unutarnja prostranstva kroz koja vas vodi ovaj spoj. I da pritom otkrijete nove horizonte vlastitog Bića, da vam se život kroz ovo iskustvo transformira u još veću, širu, dublju i veličanstveniju verziju.

Misao vodilja festivala i njegovih organizatora je duhovna komponenta – Transformational Experience – gdje ćete moći biti i sudionici radionica i ostalog raznog sadržaja koji se pripemaju za avanturu na Velebitu. Pitate li se gdje ćete biti smješteni, cijena ulaznice pokriva i kampiranje na festivalu, dok postoji i druga opcija smještaja unutar kampa, Bungalovi i Crobbit kućice, ali se plaća posebno.

Zamislite da ste na tjedan dana izašli iz svoje životne rutine i preselili se na Velebit – na festivalu vas čekaju i hrana i piće, društvo i priroda, glazba i ples, svaki aspekt bitan za vas ovdje je pokriven i ni u jednom trenutku nećete požalit za ničime.

Kada smo se dotaknuli teme glazbe, elektroničko zvukovlje koje će se smjetiti u vaša slušna osjetila bit će Psy i Goa Trance, Ambient, Chill, te možete svakako očekivati i pokoje House i Techno ime. Da vam tabani budu ugrijani i da ste non-stop u pokretu pobrinut će se line up: Lunar Dawn, Dalton, Donnie Darko, Aerial Tribe, Cosmic, Khee Katz, Nard, Rio, Klaada. Listi izvođača u nadolazećim mjesecima će se priključiti i ostala imena.

Da budete sigurni da ćete dobiti priliku biti dio ove zajednice požurite sa registracijom ulaznica jer broj je ograničen na 300, a svakako razmotrite i opciju sudjelovanja na festivalu kroz tri kategorije – glazbenik (DJ/Live), voditelj (radionica/seminara/predavanja/tretmana) te volonter, a to možete učiniti OVDJE.

[FBevent]
 

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk