Skip to main content
  • 5.03.2023.

Otkriven mural frontmanu Faithlessa na stadionu engleskog Crystal Palacea

U Selhurst Parku na stadionu Crystal Palacea oslikan je novi mural u znak počasti legendarnom glazbeniku Maxwellu Fraseru, poznatijem kao Maxi Jazz

Piše: 

Cjeloživotni obožavatelj Crystal Palacea i pomoćni direktor kluba, Maxi Jazz rođen je u Brixtonu, živio u West Norwoodu i postao poznat kao pjevač benda Faithless, a napustio nas je u prosincu prošle godine.


Foto cpfc-co.uk

Kako bi proslavili njegovu ostavštinu, Palace je u suradnji s renomiranim britanskim kolektivom uličnih umjetnika MurWalls izradio mural u Selhurstu kako bi odao počast ikoni glazbene scene južnog Londona.

Slika Maxi Jazza – popraćena riječima 'This is my church', stihom iz pjesme Faithlessa 'God is a DJ' – sada će krasiti sjeverni kut Holmesdale Road Standa. Od nedavne utakmice protiv Brighton & Hove Albiona pa nadalje, svaki navijač na tribini Holmesdale Road može pristupiti tom području.


Predsjednik je rekao: “Maxi je bio sjajan čovjek i divan prijatelj, koji je volio Palace svim srcem. Pozvao bih pristaše koji se nalaze u Holmesdaleu da provedu trenutak u posjetu ovom novom muralu, koji je prikladna počast Maxiju.”

sea star desk
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.