Skip to main content
  • 16.04.2024.

Premijerligaš i poznata TV voditeljica odbijeni na ulazu u Berghain zbog “modnih odabira”

Još poznatih je dobilo “nein” na notornom ulazu u kultni berlinski klub.

Piše: 

Golman Newcastle Uniteda Loris Karius i njegova zaručnica TV voditeljica Diletta Leotta bili su odbijeni na ulazu u Berghain proteklog vikenda zbog njihovih modnih odabira, posebice jarko žutog kaputa.

Kako prepričava Berghain reddit zajednica na internetu te što pišu njemački mediji, razlog odlaska u kultni berlinski klub je njegova striktna selekcija kod ulaska koju su njemački golman i talijanska TV voditeljica planirali proći, jer Karius ima iskustva s berlinskim noćnim životom.

No, izbacivači na ulazu u Berghain nisu bili zadovoljni njihovim modnim odabirima, ali i ponašanjem. “Nikad ovako nisam bila odbijena u životu” požalila se Dilleta Leotta te zaključila kako su njen zarazni osmijeh i predivni žuti kaput zasmetali izbacivačima na ulazu te da su radi toga bili odbijeni. Kako je na društvenim mrežama podijelila “Loris je pogriješio, između ostalog, jer me je poslao prvu unutra. Djevojke obično imaju više šansi, ali pogledali su me i nisu me primili.”

Ovo nije prvi slučaj da neke poznate osobe ne uspiju ući u Berghain, prije par godina Elon Musk je “zapeo” na vratima kluba, a u nekoj bližoj povijesti dalje od vrata nisu prošli reper Macklemore i pjevačica Britney Spears.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2