Skip to main content
  • 11.12.2017.

Za sve techno fanove stigla je web stranica za upoznavanje – Techno Dating

Ljubitelj si techno glazbe, obožavaš odlaske na techno partije i nekako si zamišljaš da plesna iskustva, tople zvukove i vibrantne atmosfere podijeliš sa drugom osobom? Imamo rješenje za tebe, a zove se Techno Dating.

Piše: 

Sve sjedne na svoje mjesto kada pronađeš nekoga sebi sličnog s kime možeš podjeliti nezaboravne trenutke. Tim više što ste oboje fan techno glazbe pa eto više razloga da se uputite u kojekakve razgovore i započnete jednu lijepu ljubavnu priču.

Kako bi lonac našao poklopac, potrebni su ti slučajni trenuci kada jedan pogled prema drugoj osobi zaluđenoj techno zvukovima osjetite leptiriće u trbuhu. I taman kada pomisliš kako je teško naći sebi sličnoga, svoju nadopunu, vrijeme da s upoznaš sa Techno Dating web stranicom.
{youtube}NxBdUIlhxo8{/youtube}
{youtube}S9UEjyWVIr8{/youtube}

Brzo skokni na Techno Dating site otvori svoj profil, ubaci koju čarobnu riječ o sebi, ne zaboravi staviti profilnu gdje se obučeš u najdražu crnu odjeću koju nosiš na omiljenom techno festivalu. Uključi se u grupne razgovore, pošalji poruku onoj osobi za koju smatraš da baš na nju čekaš svo ovo vrijeme. Dogovorite se za zajedničke partije, raspravljate čiji set je sinoć bio bolji i podjelite sebi najdraže zvukove.
 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk