Skip to main content
  • 5.04.2024.

DJ, producentica, znanstvenica Inner Child objavila novi EP “Dream Memories”

Krajem prošle godine Inner Child je osvojila nagradu Ambasador u kategoriji “Ambijentalno izdanje godine” za traku “Remembering the Future“.

Piše: 

Naslovna foto

Mumush

Nagrađivana glazbenica i znanstvenica Sara Nikšić koja se u svijetu elektroničke glazbe krije pod pseudonimom Inner Child je objavila svoj novi EPDream Memories” koji je skladan od četiri trake.

Predstavljajući novi EP s kojim je u cilju imala probuditi lijepa sjećanja, Inner Child je napisala “Što smo mi nego zbirka snova i sjećanja? Sjećanja na prošlost i budućnost, neka su izgubljena, ali druga su pronađena. Mnogih se sjećaš u svojim snovima, ali zaboraviš ih kad se probudiš, neki nestaju iz uma, ali i dalje žive u srcu, gdje spavaju dok ih glazba ne probudi.”

Kroz svoje glazbeno djelovanje, Inner Child spaja svoje dvije strasti tako da elektroničkim elementima pridodaje zvukove iz prirode što se može čuti i u novom EP-ju. “Ima svakakvih stvorenja, od dubokog oceana pa sve do neba. Moj san je da svi živimo u skladu s prirodom i jedni s drugima.” poručuje svestrana umjetnica.

EP “Dream Memories” možete poslušati na Bandcampu, SoundCloudu ili YouTubeu.

paul 1 desktop
sonus 1
Vektor je najnovija audiovizualna instalacija renomiranog umjetnika svjetla Christophera Baudera u Kraftwerk Berlin
paul 2 mobile
Vektor je najnovija audiovizualna instalacija renomiranog umjetnika svjetla Christophera Baudera u Kraftwerk Berlin