Skip to main content
  • 3.05.2024.

Odabrao: Lumix – 15 traka koje nađu mjesto u setovima mlade zadarske elektroničke nade

“Odabrao” je tjedna rubrika u kojoj DJ-evi, producenti i ostali akteri s elektroničke scene svakog tjedna posebno kuriraju playliste sa svojim jedinstvenim glazbenim afinitetima.

Piše: 

Svibanj u rubrici “Odabrao” otvaramo uz Luku Kalmetu poznatijeg kao Lumix. Mladi zadarski DJ je na sceni od 2018. i zajedno s ekipom Selected Croatia radi na aktiviranju lokalne elektroničke scene.

Osim što ga se može uhvatiti u klubovima i barovima po Zadru kako servira funky, disco, tech i latino house ritmove, on već godinama na svom YouTube kanalu objavljuje miksove i setove koji generiraju na stotine tisuće pregleda iz mjeseca u mjesec.

Ovog vikenda, Lumixa možete uhvatiti kako zagrijava publiku na Project A3:UM-u koji prostor ispred novog Centra za mlade u Zadru pretvara u plesni podij. Ususret otvaranja same sezone open-air partyja u Donatovom gradu, uhvatili smo Lumixa da nam otkrije koje se pjesme mogu čuti u njegovim setovima.

Lumix nam je odabrao 15 traka koje redovno voli zavrtjeti u setovima, ali ipak jedna je neizostavna, a riječ je o klasiku Salifa Keita –Madan“.

sonic desktop
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.