Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Mastermind grupe Chui, Toni Starešinić, pokrenuo svoju emisiju na Radiju 808

Utorak, 11 Svibanj 2021

Emisiju 'Chui ovu glazbu' slušamo svakog četvrtka od 19:00 do 20:00 na zagrebačkih 93.9 ili online


Mastermind, odnosno alfa i omega grupe Chui, Toni Starešinić krenuo je s uređivanjem i vođenjem svoje prve radijske emisije.

Riječ je o novoj emisiji pod nazivom 'Chui ovu glazbu' se emitira svakoga četvrtka na 93.9, novim zagrebačkim frekvencijama Radija 808, od 19:00 do 20:00 sati. Emisija je s emitiranjem krenula prošlog četvrtka 6. svibnja, a možete je zapratiti i online putem poveznice www.radio808.com.

Toni će nas kroz novu emisiju 'Chui ovu glazbu' provesti kroz uzbudljivu glazbu koja nadilazi žanrove, dok će slušatelji ujedno imati mogućnost upoznati glazbenike istraživače koji imaju rijetku priliku doći do radijskih minuta, iako veći prostor definitivno zaslužuju.



Puštat će se glazba koja Tonija inspirira i utječe na njegovo vlastito glazbeno stvaralaštvo prvenstveno sa sastavima Chui i Mangroove, a koja je ugrađena u njegov glazbeni potpis i kod suradnji s Josipom Lisac, Edom Maajkom, Je Veux i mnogima drugima.



Toni svoje oduševljenje ne krije, pa samim time otkriva kako je došlo do ovakvog tipa suradnje: "Dugo sam imao u glavi ideju za radijsku emisiju Chui ovu glazbu, u kojoj bi predstavljao publici glazbu koju volim i koja me inspirira za stvaranje svoje glazbe, a koja se jako rijetko čuje ili je uopće nema na domaćim radijskim postajama. I ova situacija s covidom i nedostatkom koncerata, gdje smo u godinu dana uspjeli odsvirati tek jedan pravi Chui koncert, me povukla da je i do kraja realiziram. Hvala Ilku Čuliću na podršci, slušajte Chui ovu glazbu na 808 svaki četvrtak od 19:00 do 20:00, na zagrebačkih 93.9 i online."


Foto: Ivan Buvinić

Chui slušajte na digitalnim platformama Deezeru, YouTubeu i Spotifyju. Hvaljeni, posljednji album "Iz kapetanovog dnevnika" nabavite na LP-u i CD-u u Dancing Bear dućanima te putem Dancing Bearove online trgovine.

Mastermind grupe Chui, Toni Starešinić, pokrenuo svoju emisiju na Radiju 808