Skip to main content
  • 27.09.2017.

Natječaj s podrškom domaćim promotorima – Zajedno za jaču scenu!

Sa ciljem podržavanja lokalne elektroničke scene i ove godine nudimo besplatnu promociju onima kojima je to najpotrebnije – domaćim promotorima/kolektivima, jer smatramo da smo zajedno jači!

Piše: 


Stoga ovim putem pozivamo sve lokalne promotore iz cijele Hrvatske koji u glavi već slažu plan divnih plesnih jeseni da se prijave na natječaj "Zajedno za jaču scenu". Jasno nam je da baš Vi držite u rukama ključeve El Dorada uspješne scene. Lokacija, forma partyja i broj DJ-a na lineupu je irelevenatan, a uvjeti su slijedeći:

– promotor treba priložiti kraći presjek dosadašnjeg rada na sceni

– promotor treba priložiti okvirni plan i program za sezonu 2017/18 iz kojeg je vidljiv kontinuitet, tj. najmanje 5 partija koje će održati od 15. listopada 2017. do 15. svibnja 2018.g.

– u odabir ulaze klupske večeri/programi koje promoviraju hrvatsko glazbeno stvaralaštvo tj. line up čine domaći DJ-i i producenti, live act-ovi, bendovi.
 
– iako nije uvjet, prednost će imati programi koji traju duže i redovno promiču rast scene
 
– program se mora održavati isključivo na teritoriju RH


 
na svim vizualima je potrebno ubaciti KS logo
 
U FB najavi na dnu eventa treba navesti slijedeće „Ovaj projekt medijski podržava www.klubskascena.hr kao program od izuzetne važnosti za razvoj domaće elektroničke scene“

U FB postovima treba koristiti hashtag #klubskascena

na Instagramu (ako ga koristite) treba tagirati @klubskascena, a u postovima koristiti hashtag #klubskascena

na Twitteru (ako ga koristite) treba tagirati @klubskascena, a u postovima koristiti hashtag #klubskascena

Neprihvatljivi programi:

– programi koji promoviraju strane izvođače
– promotori koji nemaju jasno definiran plan i program za narednu sezonu

Svakako, cijenimo i regionalne i globalne izvođače, gledajući elektroniku kao jedinu narodnost, no sve smo više razdragani domaćim rukama pa ćemo tako promotorima osigurati besplatnu KS promociju za svaki party i medijsku vidljivost preko svih naših kanala.

Svi koje ideja golica i smatraju da imaju nešto važno za ponuditi plesačima slobodni su prijaviti se na urednik@klubskascena.hr do 08. listopada s naznakom „Zajedno za jaču scenu + ime programa“.

10. listopada objavit ćemo pobjednike natječaja, tako da prvi partiji na koje možete računati na naš support su oni vikenda 20./21. listopada.

Prošle godine preko natječaja besplatno smo promovirali 4 klupska programa: Ground Zero, M`tlaren, Liquidnight i Sicko Disko.

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop