Ovoga vikenda budite sudionici radionice Optički Zvuk voditelja Hrvoja Spudića

Četvrtak, 07 Prosinac 2017

Radionica pod nazivom Optički zvuk voditelja Hrvoja Spudića održat će se 9. i 10. prosinca u Radioninom labu na adresi Kruge 48.

Opis radionice:
Optički zvuk je tehnika kodiranja i dekodiranja svjetla pomoću zvučnog signala. Razvijena originalno kao vojna tehnologija krajem 19. stoljeća, ubrzo se primjenjuje u filmskoj i zabavnoj industriji za snimanje zvučnih filmova i izradu optičkih muzičkih instrumenata. Polaznici radionice naučit će osnove optičkog zvuka kroz izradu optičko/zvučnog prijemnika, koji će dalje moći modificirati u jednostavan optički synthesizer.O voditelju:
Hrvoje Spudić je diplomirao na Arhitektonskom fakultetu gdje i zaposlen, bavi se DIY tiskom, elektronikom i fotografijom. U fokusu interesa su eksperimentalna analogna fotografija i tehnike. Član je dvojca This Town Needs Posters koji izrađuju DIY plakate za nezavisnu muzičku scenu. Radove predstavlja na festivalima i izložbama vezanim uz dizajn i fotografiju, te je također voditelj niza radionica u području DIY printa i fotografije. Član Radioninog laba od 2013. godine unutar čijeg programa izlaže svoje radove i održava radionice.

Datum održavanja: 9. i 10. prosinca 2017.
Vrijeme održavanja: od 15 do 19 sati
Razina znanja: početnici, srednji nivo i napredniPrijaviti se možete na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . do 6. prosinca točno u ponoć. Svakako napišite nekoliko rečenica o sebi te navedite razloge prijave. Maksimalan broj polaznika je 10.

Ciljana publika su zainteresirane osobe svih dobi i profesija. Kotizacija je za članove Radione i nezaposlene (na burzi nezaposlenih) besplatna; za sve ostale: 100 kuna.

Nakon potvrde od voditelja o osiguranom mjestu na radionici, plaćanje iste obavljate na sljedeći način:
– općom uplatnicom ili e-bankarstvom
– pod platitelj upišite svoje podatke (ime, prezime i adresu)
– pod primatelj upišite Udruga za razvoj ‘uradi sam’ kulture – Radiona, Kozjačka 41, 10 090 Zagreb, na račun: IBAN: HR2123600001102369684
opis plaćanja: uvijek navedite naziv radionice (Radionica ‘Optički zvuk’)
– kopiju uplatnice donosite prvi dan radionice i predajete voditelju radionice


[FBevent]

[FB]
[TW]
[WEB]
[IG]
[WIKI]

Ovoga vikenda budite sudionici radionice Optički Zvuk voditelja Hrvoja Spudića