Skip to main content
  • 26.04.2017.

tINI preuzima zagrebački vikend!

Priča ide ovako. Bio jednom jedan Sonus koji je imao kći We Love Sound-a. Ona posljedično rađa svoju zagrebačkog sina "Zagreb Takeover Weekend" koji postaje glavna plesna lokacija gdje bacaš sidro prvog lipanjskog vikenda.


2. i 3. lipnja Zagrepčane i sve one koji se tako osjećaju, koji Zagrepčanin ili Zagrepčanku vole, Zagreb Takeover Weekend vodi na sjajnu petardu plesnoga kroz četiri noćna kluba i jedan dnevni open air. No ono što je tebi sasvim esencijalno je da na ulicama metropole na nekoliko dana za tebe boravi i tINI, članica njemačkog elektroničkog matrijarhata.

Rijetko kada počne tako rano, no iznimke su ovdje kako bi potvrdile čvrsto upisna pravila realnog i običnog. Baš sasvim neobična, gospođica iz Münchena već sa 7 godina ugrabila je u ruke bubnjarske palice i zatim je pažnju privukao bratov Atari. Ulazni portal za mašinsku glazbu bio je sasvim specifični ritam i dubina hip hopa i rapa, pa ritam riječi zamjenjuje ritam tona i tINI se smiruje na techno i house dijelu spektra.

Prvo sidrenje za pult kluba bilo je, čini se tako davne 2003., da bi 2008. donijela proboj u Desolat i Artist Alfie svemire. Baš tada damski prsti zapinju za uho i Loco Diceu, pa nije neobično da će se i gospodin Loco, s kojim je toliko ispreplela karijerni put, također zateći na zagrebačkim vikend bakanalijama. Jednako sposobna nositi headlining act kao i dizanje žive u zagrijavanju večeri, postaje vlasnica rezidencija u Ushuaia klubu, na "Fuse " eventima, u talijanskom Cocoricu kao i redovna podrška Marcu Caroli.

Vikendi su ovdje da iznova u tebi sastave rastavljeno, da preuzmu sve ono što više ne možeš nositi i da otpuste tjednom stegnute ventile pa za svoj lipanjski zagrebački vikend i druženje s tINI u subotu, 3. lipnja, u sportskom parku Mladost po upade Zagreb Takeover Weekenda osjeti se slobodnim navratiti ovdje!

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2