Skip to main content
  • alt
  • 9.09.2015.

Urbane jeseni u Vinkovcima s Kanzyanijem

U srcu Slavonije žitna polja šušte nijemo, no ne ovoga puta, jer vrijeme je za Vinkovačke jeseni!

 
I to ne bilo kakve jeseni. Ovo je pedeseta godina za redom koja slavi opadanje lišća i plodno blagostanje zalaska ljeta. Tako će se od 11. do 20. rujna još jednom održati ova smotra folklora i baštine prevrijedne da se njeni konci ispuste iz ruku i utonu u zaborav.
 
No u sklopu ovog, više na tradiciju orijentiranog, događa desetu godinu za redom odvija se i dio programa koji skida kapu i modernom urbanom mladom čovjeku na kojem će ostati briga za svijet. Jaz generacije premošćen je dijelom programa naziva Urbane jeseni koji će se smjestiti pod šator VK jeseni na istoimenom trgu, u subotu, 12.rujna.

alt

 
Kao gost stiže golemi Valentino Kanzyani, pokretačka sila elektronike susjedne nam Slovenije. Uz njega se na pult smještaju jedan od naših najtrazenijih live actova Alen & Adam Onio.
 
Sam event započinje koncertom grupe Elemental koja zatim pušta Urbanim jesenima da okrenu elektroničko naličje od 20 sati nadalje. Za upad priložiš 29 kn u kućicu pokraj ulaza u šator i neka jesen započne! Čuvaj papirić jer će jedna ulaznica biti izvučena tijekom večeri i dobitnik će dobiti sasvim novi Citroen Cactus na jednomjesečno korištenje!
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2