Skip to main content
  • deep dish
  • 18.02.2012.

Deep Dish ponovno zajedno

Iako su desetljeće stvarali zajedničku glazbu Sharam i Dubfire u jednom su trenutku osjetili kreativni zastoj i krenuli svatko svojim putem.

Piše: 

Naslovna foto

Deep Dish

Izgleda da se ipak radilo o jednoj kreativnoj fazi koja je završila, no to ne znači da nije vrijeme za početak druge kreativne faze. Raspad se počeo nadzirati 2006. kad bi najavljeni kao Deep Dish nastupali odvojeno na različitim krajevima svijeta i kad su njihove razlike ipak prevagnule. Proteklih šest godina obojica su radila na solo karijerama, dok je Sharam radio na house izdanjima poput "P.A.T.T (Party All The Time)" i "The One", Dubfire se vratio technu i postigao veliki uspjeh s hitovima "Roadkill" i "Rib Cage".

{soundcloud}https://soundcloud.com/user8168340/dubfire-roadkill-original-mix{/soundcloud}

"Možda smo došli do vrhunca prve zajedničke kreativne faze, ali jako puno smo naučili kroz solo karijere pa i uvidjeli koliko bi sada toga ponovno mogli izraziti kroz okvir koji predstavlja Deep Dish. – izjavio je Dubfire i dodao: "Ja i Sharam smo vrlo slični, ali na drugu stranu i različiti. Najveće razlike su ipak izražene u karakterima. Ekstremne tenzije ne samo osobne nego i u glazbi su u biti magija koja je činila Deep Dish. Samo egzistiranje s nekim u tako ekstremnim stanjima svijesti za mene može činiti magiju."

{youtube}dKANEy_-nM0{/youtube}

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk