Skip to main content
  • 10.01.2017.

Moby odbio svirati Trumpu na inauguraciji

Nedavno izabrani američki predsjednik Donald Trump slaže listu zvijezda koje će zasvirati na njegovoj inauguraciji 20. siječnja.

Piše: 

Naslovna foto

Moby


Za sada su sve veće zvijezde odbile svirati poput Celine Dion, Davida Fostera, Elton Johna i The Rolling Stonesa. I pionir plesne glazbe Moby je još jedan u nizu koji ga je odbio i dobro se nasmijao, te našalio na njegov račun uzvrativši sa "Hahahahaha". U izjavi za pojedine medije i na svom Instagramu kazao je kako bi mogao svirati ako bi Trump javno objavio svoje povrate poreza. Još u studenome Moby je komentirao predsjedničke izbore nazvavši Trumpa rasistom, socipatom i mrziteljem žena, dok je jasno stao na stranu Hillary.


Billboard je tako otišao korak dalje pa pitao Mobya da hipotetički složi inauguracijsku playlistu, a ovaj je u nju ubacio trake "American Idiot" Green Daya, The Clash-ov “I’m So Bored with the U.S.A.,” Kendrick Lamarov “Alright,” U2’s “Sunday Bloody Sunday, te svakako Public Enemy i Stockhause remix kako bi zabavio Republikance. Cijelu playlistu pogledajte ovdje.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk