Skip to main content
  • 25.06.2016.

Klubska kaskada Jadranom!

Žive u termometrima se bijesno deru "Banzai!" i jurišaju prema vrhu, led u čaši topi se na očigled, suknje su sve kraće, a slijede ih i pameti…

 
Najjednostavniji zadatak sjedenja i disanja na gradskom asfaltu pretvara se u tečaj preživljavanja, dok ti s čela kaplje u pivo… Jasno ti je da je vrijeme u Cartman metodi deklarirati jedan "Screw you guys…" potrpati kojeg dobrog frenda, kupaće i ručnik u auto i krenuti prema obali. Jednako jako kao što te dan zove da uroniš glavu pod vodenu površinu, noćni mirisi vabe pod strobo sasvim druge demone, one na razmeđu svjetla i sjene, potrebe i pokreta, katarze i punine. Pa smo odabrali za tebe neke klupske punktove koje bi bila grehota ne posjetiti odlučiš li se na jednu podij turneju Jadranom.
 
1. ByblosU srcu Poreča kuca jedno glazbeno srce smirujuće sintetičkim ritmom elektroničkih mašina. Ime mu je Byblos i zakucalo je baš jako davne 1962. kao prvo porečko mjesto kamo si mogao poći mišiće nahraniti glazbom. Od lokalnog mjesta ritma postao je s godinama jedan od nezaobilaznih stanica europskih plesnih hodočašća, a ovoga ljeta plešeš na zvuke reanimiranog New Power programa pod reloadanim nazivom New Power Vibe.

 
2. Kalypso – Naravno da popis najklubova ne bi bio taj koji jest da se ne uputimo i na otok janjetine i najrasplesanije hrvatske plaže. Na Pagu tako Zrće postaje dom Kalypsu. Kalypso je prošle godine osvanuo nov, hrskavo svjež i simbiotski uklopljen u prirodne ljepote oko sebe. Tehnički upgradean, s novim interijerom i eksterijerom ponosno otvara vrata za još jednu neumornu sezonu pod suncem. Novi Kalypso je redizajniran na više nivoa, kapaciteta je 3.500 ljudi, sadrži 23 V.I.P. lože na 3 različita V.I.P. prostora, 3 nova WC prostora, 9 šankova koji uključuju wine & champagne bar, te juice & smoothie cocktail bar, pa giftshop, fast food kutak, restoran, 2 bazena, najbolji sound i light sustav na Zrću, plesni podij iznad kojeg preko cijelog kluba atraktivan most povezuje V.I.P. prostor i restoran, brojne platforme za Go Go plesačice, klimatizirani backstage apartman za izvođače…

 
3. Aquarius – Za trojku još uvijek ne podižemo stopala s usijanog zrćkog pijeska. Davne 1992. u Zagrebu su se uz škripu šarki otvorila vrata jednoga kluba koji je postao institucija sam za sebe, samo da bi točno desetljeće kasnije svoj recept slavlja života preselio na pašku obalu. Klub koji je kroz beskonačne noći na podijima pod otvorenim nebom postao poznat kao mjesto na kojem after nikada ne staje s vremenom se profilirao i kao globalni party punkt ponad čijih podija opremu rado raspakiravaju i globalni najveći.

 
4. Zara Beach – Skačemo do Zadra gdje se u ulici Kolovare smjestio klub koji tijekom dana patrone mami kulinarskim delicijama da bi sa sutonom zveket tanjura zamijenio onaj čaša i beata iz zvučnika, pa ćeš tako danas, ako su te kojim slučajem stopala već zatekla među zadarskom panoramom, moći navtratiti na službenjaču Hideoutovog Pre partyja.

 
5. Barbarella's Od 2012. Pirovac je bogatiji za mjesto koje je ubrzo kuloarima prelilo priču o mamama svih aftera, mjesto gdje se redovno pod zvijezdama čekaju zore i koje i ovo ljeto ima plan i program postati glavno sidro svima onima kojima se kući još ne ide. Na open air bakanalije lako ćete stići kratkom bus vožnjom od lokacije sonornog rajskog vrta The Gardena, a sjajna opcija je i taxi brodić.

 
6. Aurora Primoštenska kraljica zora, Aurora ovoga ljeta sije u punom naponu snage. U klubu koji u samoj svojoj nomenklaturi nosi utisnute rujne optimistične početke novih dana. Aurora sugerira svjetlo, nošena na mekim leđima istoimene rimske božice zore čije suze postaju jutarnja rosa, Aurora je naziv plesa svjetla blizu polarnog kruga, nosi ono što razbija mrak postojanja, a za tebe znači čekanje jutara u Primoštenu.

 
7. Revelin – Kao klub koji je sebi pridodao epitet kulturni odlučio ga je i opravdati fenomenalnim ljetnim postavom događanja pa da graditelji 15. st nisu uzalud kamenje slagali u zidine potrudi se dati posvetu njihovoj predanosti parkiranjem mesa pod zvjezdano nebo Dubrovnika na glazbenoj pozadini internacionalnih meštara beata. 

 
Et'ga! Upiši koji u raspored ili ih totalno pokemoniraj i skupi sve (znaš da moraš)! Sjedimo u najljepšem djelu godine za svakog partyjanera, u svitanju ljeta gdje su obećanja ljetnih podija još otvorena i svježa! Sve je moguće, sve je otvoreno, sve je novo i nepredvidivo! Pa tko zna, možda se očešamo u polumraku koji puta u narednim mjesecima. Ostanite nam sjajni i gladni ritma!
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2