Skip to main content
  • 26.04.2024.

Novi val: Bero – snimanjem setova na otvorenom stvara si put do prve gaže

Nedavno smo objavili poziv za besplatnu promociju mladih, novonastalih i nadolazećih aktera sa scene, a sad je vrijeme da ih svi zajedno krenemo upoznavati.

Piše: 

Domagoj Berčić poznatiji kao Bero dolazi iz Zagreba. Mladi hrvatski DJ se s glazbom krenuo bavi prije dvije godine, kao i DJ-ingom koji mu se odmah svidio.

Kako ga je cijeli svijet elektroničke glazbe instantno privukao, osim što je savladao DJ pult, odlučio se uhvatiti i produkcije. Upisao je modul na United Popu i krenuo je s produkcijom vlastite glazbe. Trenutno produkciji, Bero još “prolazi” i istražuje “što je za njega, a što ne” završavajući nekoliko projekata na kojima radi.

Kad su gaže u pitanju, Bero je svirao na nekoliko kućnih partyja, prijavio se na DJ natječaje, ali i dalje ima želju da dobije prvu pravu gažu u Zagrebu. Do tad, radi na podizanju vlastiti društvenih mreža kroz brojne setove koje je već snimio, ili će tek snimiti na “cool lokacijama na otvorenom“.

Na Berinom YouTube kanalu već sad možemo poslušati njegovih nekoliko setova na otvorenom koje je snimio po Zagrebu i okolici, a upravo kroz njih predstavlja i svoje glazbene preference koje naginju techno zvuku, ali kako nam otkriva ni nekakav melodic i house mu nisu strani.

Beru možete pronaći na Mixcloudu, Instagramu, TikToku te YouTubeu.

Postani dio Novog vala

Pozivamo sve mlade, novonastale, neafirmirane i nadolazeće aktere sa scene bilo da su DJ-evi, producenti, live actovi, bendovi, MC-evi, vokalisti, kolektivi, organizatori, promotori, VJ-evi, art producenti, dizajneri, fotografi, performeri, udruge, nove radijske emisije, graffiteri, influenceri i ostale kreativce koji razvijaju scenu na sebi svojstven način da se predstave svojim dosadašnjim radom i biografijama. Više informacija možete saznati na poveznici.

sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk