Skip to main content
  • 24.05.2024.

Od večeras pa tijekom cijele festivalske sezone, pratite naš ekskluzivni sadržaj na TikToku

Kao i do sada, atmosferu s plesnih podija diljem Hrvatske i regije možete pratiti na našem webu i društvenim mrežama.

Piše: 

Naslovna foto

Miloš Ivetić

Ispred nas je nova uzbudljiva festivalska sezona koja kreće večeras sa Sea Star festivalom, a mi ćemo ju pratiti tijekom cijelog ljeta iz samog srca plesnih podija odakle ćemo prenositi atmosferu i dojmove.

Već tradicionalno fotografije, videozapise i izvještaje s partyja te festivala možete pratiti na našem webu, Facebooku i Instagramu, a od večeras i na TikToku gdje ćete najbrže imati prilike pratiti naš ekskluzivni sadržaj s plesnih podija, backstagea, intervjua i svega s čime se susretnemo ove festivalske sezone.

foto: Miloš Ivetić

Na krilima kontinuiranog rasta Klubske Scene, posebice otkako smo lansirali novu mobilno responzivnu web stranicu s kojom smo podigli ljestvicu kvalitete sadržaja kojeg svakodnevno kreiramo te zavrijedili “titulu” najčitanijeg portala za elektroničku glazbu u regiji u prva tri mjeseca godine nastavljamo stvarati sadržaje prateći nove trendove na novim platformama, a u isto vrijeme vodeći se našim postulatima da budemo informativni, edukativni i inovativni.

Zapratite nas na TikToku i osjetite atmosferu s partyja, festivala i iz srca plesnih podija!

Pridruži se našem Festival squadu!

Također, vrijedi podsjetiti da su i dalje otvorene prijave za naš Festival squad kojeg svakog ljeta pojačavamo novim snagama. Putuj, pleši i piši s festivala, partyja i ostalih kulturno-umjetničkih događaja vezanih uz scenu. Ukoliko želite spojiti partijanje i novinarstvo te bi htjeli izvještavati za Klubsku Scenu te stjecati praksu plesom po hrvatskim i regionalnim klubovima i festivalima, kroz snimanje i kreiranje sadržaja kao i pisanjem reportaža.

S nekoliko rečenica nam se predstavi na [email protected] i kaži nam zašto si baš ti idealan kandidat/kandidatkinja za Festival squad.

sonus 2
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.