Skip to main content
  • 18.03.2024.

Rezime vikenda: 25 godina Kontrapunkta, HUSH!, Pablo Bozzi, Panteros666…

Atraktivna internacionalna gostovanja, slavljenje jubileja i još ponešto je bilo po klubovima diljem Hrvatske i regije. Atmosferu s plesnog podija provjerite kroz fotografije i videozapise.

Piše: 

Proteklog vikenda u zagrebačkom Petom Kupeu se prvo plesalo uz tvrde techno ritmove HUSH! večeri koja je bila u znaku b2b kombinacija u kojima su se izmjenili Insolate, Brtinzz, Glia i Phrasal. Dok, dan poslije Kontrapunkt večer je slavila 25 godina postojanja uz Hazy Pockets, Session Victim, Lea Lisu i Eddyja Ramicha.

Klupska večer Atlantida, koja se održaje na mjesečnoj razini, još jednom je imala duboki zaron u Podmornici Penetrator. Ovog puta su imali i prvog gosta, riječ je o Machadu koji se pridružio rezidentima Danielu Turku, Einfakinnu i Viktoru.

Forestation kolektiv se još jednom vratio u klub Željezničar gdje su organizirali prvi Solar Light Festival teaser party u Zagrebu na kojem su svirali FOG, Dayalix live, Orion, Bakkio, Daniele i Atomic Hive.

The Meaning of Rave je u Depo klub doveo Veronique kojoj su se za pultom pridružile Cry.nn, Rikros i Teychee.

U Osijeku, udruga Koturaljke je pripremila novo slavlje d’n’b-a uz Smootha u EPIC-u, gdje su se za pultom još našli Minimalist, Nobru, Ronin, Safety Breaks i Shizzla.

U Pogonu Kulture, riječiki indi-electro-rock duo The Siids su imali promociju albuma.

Nemo klub je pripremio novu Makijato večer na koju je stigao Jan Kincl.

Nakon dugo vremena, u Opatiju se vratio techno zvuk uz Feel Pleasure ekipu koja je okupila Goncalo M-a, Gumju, Shipu, Frikija, Maskija i Tech Rulea.

U splitski Otium za vikend je stigao britanski DJ Vince Watson koji je zasvirao uz Mira, Pusisa i 3kuma.

U beogradskom Kultu je gostovao Pablo Bozzi.

Klupska večer Mrak Je preuzela beogradski Drugstore gdje je ritmove dirigirao Panteros666.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk