Skip to main content
  • 12.02.2024.

Rezime vikenda: 999999999, BSH Carnival, Ida Engberg, Megadance party, Pig&Dan…

Vikend ispunjeno karnevalskim ludilom je za nama, a kakva je bila atmosfera na plesnim podijima diljem Hrvatske i regije, provjerite u video isječcima!

Piše: 

Naslovna foto

Marko Edge

Proteklog vikenda, sve oči su bile uprte u Rijeku i njen udarni karnevalski vikend. Ples pod maskama je već krenuo u petak s BSH-om koji je otvorio sezonu s partyjem u riječkoj ribarnici kojeg su predvodili Mene, Yakka, Pablo Panda, Darrio Sec i Manola.

Vrhunac karnevalskog vikenda u riječkoj Crkvi je bio u znaku gostiju iz španjolske – Pig&Dan uz koje su još zasvirali DJ Ogi, DJ Friki, Tias, Ic, Dino Jukić, Dikla i Skarros.

U riječkom Nemo klubu, za ples pod maskama je bila zadužena Linija koja je okupila Grenca, Pachu, Iana Staraja, Andriju Mlacovića i Svena Kraljića.

Megadance party je u zagrebačku Arenu okupio 12 tisuća posjetitelja koji su se vratili u 90-te uz bezvremenske cro dance hitove. Uvod i zagrijavanje publike je pripalo dvjema zvijezdama novijeg datuma, Albini i grupi Groovetastic, da bi show postigao pravu radnu temperaturu i bio sve zahuktaniji uz Alku Vuicu, Coloniu, Denis&Denis, Dreletronica, ET, Ellu, Emiliu, I Bee, Ilana Kabilja, Karmu, Mineu, Mirjanu i Damira (ex. Mandi), Sandija, Simpliciu, Šajetu, Vatrogasce, Vlatku Pokos i Sennu M, čijim nastupom je proslava glazbe zaključena.

U Zadru, Selected Croatia i Rave or Die su još jednom udružili snage i preuzeli Operu s Futura večeri na kojoj su gostovali Dejan Milićević i Runy.

Splitska Kocka, u petak je bila poprište drugog izdanja MaškaRavea na kojem su vrtili After Ego i Belezebub.

Također u petak, Adriatic Social Club u splitskom Otiumu je proslavio svoj šesti rođendan uz Raphel Top Secret.

Green Love Festival je započeo svoju proslavu 15. rođendana uz 999999999, Synsane i Acora u Hali 2 novosadskog sajma.

U Sarajevu se obilježava 40 godina od Zimskih olimpijskih igara, a Garden of Dreams je tom prigodom doveo Idu Engberg u Dom mladih gdje su je dočekali After Affair, Rajot i Luka Čikić.

brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk