Skip to main content
  • 12.02.2024.

PenthouseDNB priprema tjedan posvećen ljubavi s partyjima na Sljemenu te u Bunkeru

Mladi zagrebački kolektiv sprema ne jednu, već dvije drum ‘n’ bass zabave koje će biti u znaku ljubavi.

Piše: 

U srijedu 14. veljače, PenthouseDNB se penje na 1035 metara nadmorske visine do Kućice Sljeme gdje pripremaju jedinstveni doživljaj Valentinova nad Zagrebom.

Glazbeni program kreće u 16 sati i proteže se duboko u noć uz neodoljive melodije i ljubavne ritmove drum ‘n’ bassa. PentHouse duoB Kao Borna i flowmo će biti za pultom, a tijekom večeri B Kao Borna će postati Quis_ignis kako bi oživio magiju te pružio spektakularni vatreni show koji će dodati dodatnu dozu uzbuđenja u Valentinovskoj noći.

Za sami kraj iz PentHouseDNB-a poručuju “Pridružite nam se i stvorite nezaboravne uspomene na ovaj poseban Valentinovski događaj u Kućici Sljeme!”

FB EVENT: Kućica Sljeme: “Beats of Love” uz PentHouseDNB

U tjednu posvećenom ljubavi, PentHouseDNB priprema i drugi party. Nakon što se popnu na vrhu Sljemena za samo Valentinovo, u subotu 17. veljače, PentHouseDNB se s gostima “spušta” u Bunker Samobor koji postaje poprište ljubitelja dubstepa, junglea i drum ‘n’ bassa na “Valentine Vibrations” plesu uz Vrha, Inku, B Kao Bornu i flowmoa.

Inka je član zagrebačkog Volumen kolektiva, koji je sa svojom strasti prema dubstepu osvojio srca publike diljem regije. Vrh stiže iz Splita, a iza sebe ima renomiranu povijest i neizmjernu strast prema glazbi koja ostavlja bez daha.

B Kao Borna je tvorac PentHouseDNB kolektiva, a svojim setom će predstaviti svu ljepotu drum ‘n’ bass glazbe. flowmo je drugi član PentHouseDNB kolektiva, entuzijast je za glazbu, a svojim setovima vodi na nevjerojatno putovanje kroz ritmove i melodije.

Program kreće u 21 sat, a ulaz je besplatan.

FB EVENT: BUNKER “Valentine Vibrations” w/ INKA, VRH, PentHouseDNB

sea star desk
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju