Skip to main content
  • funkerman
  • 10.07.2012.

Sjajan tjedan u Revelinu uz Funkermana

Culture Club Revelin ponovo će obilovati sjajnim događajima. Za početak otvorit će se najljepša terasa u Dubrovniku, a u danima koji slijede klub će pohoditi neke loše djevojke, likovi pod maskama i jedan superstar DJ.

Naslovna foto

Funkerman

Dubrovački Revelin nakon nastupa Martina Solveiga nastavlja službu uveseljavanja posjetitelja tako će se večeras 10.07. u 21 sat samo za tu priliku otvoriti popularnu taracu Culture Cluba Revelin s koje će publika moći pogledati spektakularni vatromet povodom otvaranja 63. Dubrovačkih ljetnih igara. Nakon vatrometa nastavlja se redoviti party program u prostoru kluba sa resident DJ-ima.

U srijedu 11.07. Revelin predstavlja premijerno izdanje Bad Girls Go To Revelin partyja koji će svoje vruće plesne točke, performance s čašama za šampanjac i kupanje u jacuzziju ponavljati redovito svaku srijedu.

U četvrtak 12.07. pak nizozemski DJ Funkerman razdrmat će Culture Club Revelin svojim daleko poznatim house setom. Na svjetskoj glazbenoj sceni Funkerman je prisutan  gotovo desetljeće, prva osvajanja vrhova top lista doživio je singlovima “Rule The Night” i “The One” 2005. godine, dok je pravi proboj dočekao 2007. kolaboracijom s još jednim skorim dubrovačkim gostom, Fedde Le Grandeom, u singlu “Wheels In Motion”. Iste godine izašla su još dva singla, “Speed Up” i “3 Minutes To Explain” koje su poharali europske klubove, ali i pronašli svoje mjesto u reklamnim kampanjama.

{youtube}ViL4srr__l0{/youtube}

Ulaznice su u pretprodaji 99 kn, a na ulazu 149 kn. Mi vas ovaj put nagrađujemo s 6×1 ulaznicom ukoliko u komentaru na članak odgovorite kako se zove label koji Funkerman vodi zajedno s Fedde Le Grandom i Rafom? Likeovi vam idu u prilog nagradna traje vrlo kratko. Sretno!

Ovotjedni program završit će se u petak 13.7. uz veliku interaktivnu predstavu Revelina „The Final Reveal“ koja je svoju premijeru imala prošli petak uz sjajne reakcije publike i na Stradunu i u klubu.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2