Skip to main content
  • 5.12.2019.

balance.fm u Crkvu dovodi Marka Nastića

balance.fm je organizacija koja već više od 20 godina djeluje na teritoriju Hrvatske kao domaći organizator događaja elektroničke glazbe, ali i kao tvorci jednog od najdugovječnijeg podcasta kod nas koji ide već desetu godinu.

Piše: 


Kroz različite manifestacije, manje i veće outdoor događaje, festivale, klupske većeri, imala je prilike pružiti zavidni broj evenata, ali i imena poput Richie Hawtina, Marca Carole, Danny Tenaglie, Carl Coxa, Dubfirea, John Digweeda, Joris Voorna, Paca Osune, Joseph Capriatia i mnogih.

Dobitnici su i prestižne nagrade Ambasador za najbolji kolektiv. Sad kad smo vas pobliže upoznali sa balance.fm ostaje da podijelimo sa vama i info oko idućeg partya u njihovoj režiji.

Ove subote, 7. prosinca domaćini su u riječkoj Crkvi regionalnom asu Marku Nastiću, dok ostatak line upa čine rezidenti balance.fm-a: Lemon, Mark Ash, Krekman.

FB Event: Balance w/ Marko Nastic at Crkva, Rijeka, 7.12.2019

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2