Skip to main content

Četvrti After podcast uz osnivača Igranke i Soundscapea

Četvrta epizoda Aftera, dovodi nam u goste Gorana Kolaka, rezidenta klupskih večeri Igranka i Soundscape

Piše: 

Vukovarac s osječkom adresom dugogodišnji je zaljubljenik u elektroničku glazbu i kulturu. DJGK, ili pod pravim imenom Goran Kolak, sudionik je elektroničke scene sa vrlo dugačkim stažom; kao rejver još od početka 2000-ih godina, a zatim i kao dj te organizator različitih događaja.

Pokretač je, kreativni voditelj i rezident dj poznate klupske platforme Igranka koja je osim organizacije partya i afterpartya, usmjerena i na stvaranje različitog online sadržaja, kao što su podcasti i live streaming eventi. Tijekom 2019. godine u velikoj mjeri angažiran oko vođenja i organizacije programa i evenata u legendarnom osječkom klubu Epic, te klupske promocije i digitalnog marketinga. Dj koji najviše voli jako dugačke setove, u kojima kroz svoju selekciju glazbe može ispričati jednu veliku priču.

Dugogodišnje praćenje glazbe i prisutnost na sceni te prolazak kroz različite faze elektroničke glazbe, značajno su utjecali su na zvuk koji prezentira te njegovu kontinuiranu nadogradnju. S obzirom na stalnu potragu za svježom produkcijom, nije striktno žanrovski ograničen, pa se stoga u njegovim setovima može čuti dosta širok spektar – ovisno o situaciji, uglavnom u rasponu između house, electro i techno pravaca, sa naglaskom na obveznu prisutnost groove-a te deep i driving elemenata plesne glazbe."

Emisiju gledajte večeras u 22h, na donjim linkovima

OSTV

Youtube

wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop