Skip to main content
  • dave clarke
  • 14.12.2012.

Dave Clarke ponovno u Zagrebu

Sad već postaje tradicija da United Electronic Sound barem jednom godišnje ispuni želju ljubiteljima techno zvuka u izvedbi Dave Clarka i dovede ga u Zagreb.

Naslovna foto

dave clarke

Prošle je godine UES slavio treću obljetnicu postojanja svoje institucije u zagrebačkom klubu Boogaloo upravo uz veliki party na kojem je glavna zvijezda bio Dave Clarke, a nakon što se Božić ove godine proslavi u UES-ovoj organizaciji uz Steve Rachmada, odmah zaokružite 23. veljače sljedeće godine, jer tad se Clarke vraća u Zagreb i nastupa u Pogonu Jedinstvo.

Tu smo informaciju naravno provjerili i na listi datuma njegove turneje, a da Dave voli nastupati u Zagrebu dokazuje njegova prošlogodišnje izjava koju je dao nakon nastupa: „Zagreb was outstanding, great great atmosphere, Boogaloo was the bomb".

Zagovorinik digitalnog, koji je gramofone zamijenio laptopom i nema problem s time, jer  vjeruje da mogućnosti koje mu programi nude rasplamsavaju njegovu kreativnost. Dave vjeruje u krajnji rezultat, previše je straha, a premalo rizika, a ako nema rizika, onda nema ni smisla – tvrdi Clarke.

{youtube}5vtCjn2QMFg{/youtube}

Prošli je mjesec Dave Clarke nastupio i u Beogradu i to na isti dan, ali u različitim klubovima kad i Sven Vath. Njegovi  zagrebački nastupi uvijek su i s jednakim zadovoljstvom odlično popraćeni.

soul gravity mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity desktop