Skip to main content
  • hacienda
  • 8.07.2012.

Hacienda otvara sezonu partija

Vrijeme je da party ljeto započne i u klubu Hacienda u Vodicama, stoga svoja vrata otvaraju ovaj petak prvim u nizu ljetnih partija i stranih gostovanja koja najavljuju.

Naslovna foto

hacienda

Veliko otvorenje održat će se ovaj petak 13.srpnja nastupom uigranog tima iz NIzozemske Sunnery Jamesa i Ryan Marciana koje će svojim dubokim funky house zvukom i sposobnošću ispunjavanja glazbenih želja.

Ove su godina nastupili na nekim od najvećih festivala i elektronskih događaja kao što je Ultra Music Festival u Miamiu, na Ibizi te na Sensation White partijima uključujući i onaj u Beogradu, gdje je njihov nastup proglašen kao jedan od najboljih. Nakon nastupa u Umagu 11. srpnja zaputit će se u Vodice kako bi otvorili još jednu party sezonu u klubu Hacienda.

{youtube}UvHxUnczTmk{/youtube}

Nakon njihovog nastupa Hacienda će ugostiti 18.srpnja beogradski DJ dvojac, The Beatshakers, koji se proslavio svojim prvi singlom „Ma Cherie“. Kolovoz u Haciendi predviđa gostovanje nizozemskog DJ/producenta Sander Van Doorn-u 01.kolovoza, dok će vikend iza 08.kolovoza nastupiti Mikael Weermets, predstavnik nove generacije švedskog elektronskog zvuka, a 15.kolovoz rezerviran je za plesanje u režiji Sashe Lopeza. Budite u toku za dodatne najave party sezone u klubu Hacienda.

{youtube}VLzYgXaUHsM{/youtube}
 

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2