Skip to main content
  • 24.10.2019.

Humanitarni party za životinje

Udruga za zaštitu životinja poziva nas na party sa svrhom.

Piše: 

Velika nam je čast i zadovoljstvo pozvati vas na prvi, nadamo se ne i posljedni, humanitarni ANIMA(L) party u Podmornicu, 26.listopada  u organizaciji Udruge za zaštitu životinja Anima Dvor. Za glazbu su zaduženi FM, Nebuloz, Sylph & Gogolesko aka Empathic Affinity, Kali, Ivan Komlinović i šećer na kraju ove vesele družine Dujo.

Osim odlične plesne sekcije očekuje vas mnogo iznenađenja. Podmornica se tu noć oblači u životinjsko humanitarno ruho, a na ulazu vas očekuje nezaboravni doček ANIMA(L) tria te  photo booth.  Cilj im je  financijski pomoći dlakavim banditima kojih je sad već 120, da dočekaju zimu u toplom,punih trbuščića i cijepljeni.

Donacija na ovaj humanitarni događaj iznosi 40 kn, a sav prihod bit će doniran Udruzi za zaštitu životinja Anima Dvor. Ulaštite plesne cipelice, jer za vas su tu ljubitelji životinja uz zabavnu potporu DJ-eva.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2