Skip to main content
  • karneval
  • 16.01.2013.

Ples pod maskama u Rijeci

Karnevalsko slavlje u Rijeci, šator na Delti će kao i prethodnih godina ispuniti ljubiteljima elektronske glazbe uz glavnog gosta Valentina Kanzyanija, organiziran je i službeni after.

Naslovna foto

karneval

Na trećem izdanju Carnival DJ Sessiona u šatoru na Delti po prvi puta u petak 8. veljače nastupit će slovenski glazbenik Valentino Kanzyani. Njegova reputacija i pozicija u DJ svijetu uz besplatan upad privući će mnoge na ples pod maskama.

Uz Kanzyjanija nastupit će i Ian F također iz Slovenije, te Virgin Helena, Mateo Klaic, Work The Floor crew i Ne Mar (Ne Nox vs Ko Mar). Za vizuale će biti zaduženi  Marocco i Brodski.

S obzirom da Carnival DJ Session traje do 4h ujutro mnogi će potražiti nastavak zabave koja ih očekuje na službenom Carnival DJ Session afteru u Stereo Dvorani s početkom u 04.00 i krajem u 11.00 sati. Na afteru će zasvirati Amor, Arszenik, Bebetto, Boo Dale, Fryer i Wan.

Na prošlom izdanju Carnival DJ Sessiona glavni gost je bio Robert Babicz, njemački producent poljskog podrijetla, poznat i kao Rob Acid.
 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2