Plesno petkovanje u Depo-u kao uvertira za subotnje filtriranje

Četvrtak, 07 Prosinac 2017

Hladni dani su stigli, pa odlične li prilike da se ovaj vikend u klubu Depo nacrtaš i griješ. Bit će ti vruće i plesno, a kako i nebi kada uz standardni petak, u subotu te čeka veliko finale kada podijem vladaju dva prijatelja i suradnika, koji kao braća su si - Yaniv Tal i Damir Ludvig.

Petak 08.12. - Tech D Depo w Toxic, AL6 & Frank[FBevent]


Party cipelie obuci, do Depo kluba se dovuci, za tebe dobitak jer čeka te glazbeni napitak. Bit će tu plesa, bez ikakvog stresa. Osmijeh nabaci jer čekaju te mali zadaci. Kad glazba starta, plesni podij tvoja je karta - Frank ga šiba pa tijelo ti se giba - Depo će se tresti jer kad Toxic svira, to su slučajevi česti - AL6 ga fino dere, a tebe će glazba da opere. Postoje prečice do radosti, ples je jedna od njih. Unz - Unz!


[ActiveLine6]

[Toxic]
[Frank]

Subota 09.12. - Filter w YANIV TAL (Tel Aviv) & Damir Ludvig[FBevent]

Kao što filtriranjem otopine u laboratoriju kemičari dobivaju čiste kristale, tako i nova klupska večer zagrebačkog Depo kluba ima za cilj suspenziju disfunkcionalnog šunda i kreaciju kristalno čistog elektroničkog zvuka namijenjenog isključivo plesnom podiju. Yaniv i Ludvig slave 18 godina prijateljstva, suradnje i hedonizma!

Zahvaljujući adventskim danima u Zagrebu, event će imati 100% međunarodni karakter, a svoj su dolazak na party potvrdili ljubitelji elektroničke glazbe iz Sjedinjenih Američkih Država, Austrije, Njemačke, Kanade, Izraela, Slovenije, Srbije, Egipta i Ujedinjenih Arapskih Emirata.Yaniv Tal - Osnivač izdavačke kuće PlattenBank Records koja sa svojim podružnicama u Tel Avivu i Münchenu predstavlja jednu od najutjecajnijih svjetskih etiketa za suvremeni Techno, Tech House i Progressive House. Ugovore za PlattenBank potpisale su najveće svjetske zvijezde kao što su Guy Mantzur, Hernan Cattaneo, Guy J, Marc Romboy, D-Nox i Beckers, a Yaniv koji više od 20 godina putuje svijetom i nastupa kao DJ, već odavno nije stran domaćoj publici koja vjerno prati njegov rad.
https://www.facebook.com/DJYanivTal/Damir Ludvig
- Hrvatski legendarni DJ i producent koji je na međunarodnoj sceni zapažen po svojim izdanjima na etiketama kao što je Café del Mar Music, Toolroom i PlattenBank Records, te nastupima u Europi, Aziji i Americi. Ludvig je zagrebačkim ljubiteljima elektroničke glazbe najpoznatiji po rezidenciji i umjetničkoj direkciji klupskog projekta Astralis – Institucija.https://www.facebook.com/DJLudvig/

>Depo na mrežama<
[WEB]
[FB]
[YT]
[IG]
 

Plesno petkovanje u Depo-u kao uvertira za subotnje filtriranje