Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Subota u znaku Magic Box Online koncerta #3

Četvrtak, 12 Studeni 2020

Ovu subotu, 14. studenog, skoro pravo koncertno iskustvo iz HUB-a 385 donosi Magic Box, točnije 3. izdanje online koncerta u organizaciji Radija 808 i Pozitivnog ritma.


Na pozornicu Magic Boxa penju se Detour, premijerno u sastavu s dvije nove pjevačice, girlpower trojka Sara Renar i Playground Hustle koje će nakon odvojenih nastupa izvesti prvu suradnju - pjesmu "Kapital", band Lili Gee koji su nedavno potpisali za Croatia Records, Plazmatick, producent koji je na sceni već 20 godina s friško objavljenim albumom, a novo ime na popisu izvođača su Kevlar Bikini zagrebački hardcore punk trio koji iza sebe ima četiri albuma.Koncert će se moći pratiti putem live video i audio streama s Radio 808 web stranice, kao i preko FB stranice Klubske scene.

SATNICA:
18:05 Kevlar Bikini
19:05 Lili Gee
20:00 Sara Renar
20:50 Playground Hustle
21:45 Detour
22:40 Plazmatick

Kako bi ostvarili skoro pa pravo koncertno iskustvo Magic Box online koncert #3 će omogućti publici da se u koncert uključi direktno putem Zoom aplikacije i time ostvari direktnu interakciju s izvođačima.

Svi koji žele "sjediti u prvom redu" na koncertu trebaju poslati email s naznakom Online koncert #3, na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript i u tekstu maila imena izvođača ili više njih koje žele gledati, te imati instaliranu Zoom aplikaciju. Uz sami koncert, Zoom publici će biti omogućeno i gledanje tonske probe.Pločnik se brine da ne ostanete žedni za vrijeme koncerta. Više detalja ovdje.

Tim PDV-a će ponovno biti na mjestu događaja sa štandom gdje će provesti virtualnu prezentaciju izdavačke kuće, izdanja zastupljenih izvođača uz poziv publici i zainteresiranima za potporu. Više info ovdje.

Subota u znaku Magic Box Online koncerta #3