Skip to main content
  • riki
  • 24.10.2012.

Svi za Rikija

Ričard lavljeg srca, pozitivac, optimist, zaljubljenik u glazbu i vinile te dugogodišnji DJ koji će ovog vikenda nastupiti na partiju humanitarnog karaktera kako bi se skupila sredstva za lijek koji mu je prijeko potreban.

Naslovna foto

riki

Svatko tko prati scenu zna i nepokolebljivog Ričarda Rikija Dobranića koji se već godinama bori s opakim bolestima ili bar za njegovu priču. Ovog vikenda, 26. listopada klub One4One u Zagrebu započinje sa nizom partyja humanitarnog karaktera koji će se održavati s vremena na vrijeme kako bi se skupila sredstva za lijek koji mu je potreban za jačanje organizma.

Riči naime uskoro mora na operaciju, a lijek je namijenjen kako bi se pripremio za nadolazeću operaciju, ali dakako da to nije dovoljno, stoga se u petak u klubu nastavlja prodaja njegovih knjiga poezije pod nazivom „Poezijom do lijeka“ i majica Vinylstock 2012.

{youtube}_2cfwb9pd8Y{/youtube}

Prije Rikija set će odvrtiti Lady Voluptuous. Odazovite se u što većem broju i podržite Rikija u njegovoj borbi.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2