Skip to main content

Svjetska DJ imena ovog ljeta dolaze u splitski Mandrach na Sunset Session

Dašak Ibize u gradu podno Marjana

Piše: 


Na adresi Osmih Mediteranskih igara 5 u Splitu, smjestio se novootvoreni Mandrach klub koji ovog ljeta priprema serijal Sunset Session na kojeg dovodi brojna svjetska DJ imena poput Alaia & Gallo, David Penn, Eli Rojas i Marien Baker.


Foto Defected Records Youtube

Uz poznate strane DJ-eve, za pultom Mandrach kluba će se svakodnevno izmjenjivati renomirani domaći rezidenti – Yakka, Ivan Mastermix, Klox, Inis, Ante Jakir, Toni Juranović, Miro Burić, Occko, Laaxen te pokoji “SECRET DJ” gosti iznenađenja koji će tek biti otkriveni na društvenim mrežama Mandracha.

Cijelog ljeta u Mandrachu će biti naglasak na house zvuku, tematske večeri i razne performanse poput fire showa, aerial hoopa i drugih. Termin Sunset Sessiona je vrijeme zalaska sunca, a uz predivan pogled, miris mora, house ritmove gosti će uz pića i koktele moći uživati u ponudi Mandrach restorana koji ima za svakog ponešto, od onih željnih slasnih burgera ili steakova do ribljih specijaliteta.

Talijanski dvojac Alaia & Gallo dolaze iz Napulja, njihove setove se moglo slušati diljem Europe, a plesne podije su osvojili s trakom “Who is he”. David Penn je iskusni španjolski majstor te rado viđeni gost u Hrvatskoj. Za njegov utjecaj o glazbi dovoljno je reći da je prepoznat kao najbolji house DJ 2019. od strane Traxsourcea.

Eli Rojas, poznata kao dio Blue Marlin Ibiza izvođača, donosi dašak latinskog beata u Split. Svoje ime je izgradila na “bijelom otoku”, a svoju kvalitetu potvrdila rezidencijom u pariškom Cocobeach Partyju te na Lolita’s Partyjima u klubu Pacha na Ibizi.

Sunset Session dovodi još jednog svjetskog izvođača – Marien Baker, poznata kao prva žena DJ scene iz Španjolske koja je ušla na UK Dance top ljestvice. Njene trake se izdaju na eminentnoj Parlophone Records etiketi, a njene setove publika može uhvatiti duže diljem Europe te posebice na Ibizi u kultnim klubovima kao što je Pacha.

Otvaranje sezone Sunset Sessiona je u petak, 2. lipnja uz Antu Jakira, s posebnim gostom na saksofonu i uz Magmatikka fire show. Ulaz je besplatan.

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2