Skip to main content
  • 18.06.2023.

Sunset Session u Mandrachu pruža jedinstveno iskustvo. Iduća gošća Marien Baker!

Početak produženog vikenda kreće na adresi Osmih Mediteranskih Igara 5 u Splitu uz vruće elektroničke ritmove

Piše: 

Splitski Mandrach ušao je u ustaljeni ritam svog ljetnog programa – Sunset Sessiona kroz kojeg u terminu zalaska sunca pruža jedinstveno iskustvo. Zalazak sunca uz more i predivan pogled Mandrach spaja s koktelima, hranom te odličnim vibeom uz selekciju house ritmova.

Nakon gostovanja talijanskog dua Alaia & Gallo u Splitu, na red dolazi sljedeći uzvanik, točnije uzvanica. Iz Španjolske u Split, sljedećeg četvrtka 22. lipnja, slijeće Marien Baker koja će začiniti početak produženog vikenda.

Marien Baker je španjolska umjetnica koja je sa svega 14 godina odlučila postati DJ-ica. Godinu dana poslije, već je dobila priliku odraditi prve gaže u rodnoj Valenciji. Svoj prvi veliki iskorak u karijeri doživljava nakon što osvaja nacionalno DJ natjecanje što joj je osiguralo prvo izdanje u renomiranoj izdavačkoj kući Parlophone Records.

2013. Marien Baker nastavlja sa probijanjem na sceni, a zahvaljujući uspješnom singlu “Unbreakable” postaje prva španjolska ženska DJ-ica koja se našla na prestižnoj UK Dance top ljestvici. U godinama koje su slijedile, španjolska DJ-ica i producentica nastavila je brustiti svoj zanat i nizati kvalitetna izdanja koja su se često nalazila na Beatportovim top ljestvicama.

Svirala je diljem zemaljske kugle te je postala česta gosta eminentnih klubova. Publiku iz seta u set osvaja sa svojim besprijekornim miksom tech housea i melodičnih ritmova koje donosi i u splitski Mandrach.

U nastavku ljetnog programa, Mandrach u Split dovodi još Davida Penna, Eli Rojas, “SECRET DJ” goste iznenađenja te ponovno Marien Baker.

Program Sunset Sessiona izuzev poznatijih DJa, održava se svake večeri gdje nastupaju rezidenti poput Ivana Mastermixa, Kloxa, Yakke i drugih. Sve informacije o nadolazećim događajima pravovremeno možete saznati na društvenim mrežama Mandracha.

Ulaz je besplatan, sve počinje u 19h nastupom DJ Inisa, dok Marien Baker DJ pult preuzima u 22 sata.

sea star desk
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk