Skip to main content
  • 6.06.2023.

Mandrach za prvo svjetsko gostovanje sezone dovodi Alaia & Gallo u Split

Splitski klub smješten nedaleko od Poljuda, na adresi Osmih Mediteranskih igara 5 ovog ljeta dovodi dašak Ibize sa svjetskim DJ imenima

Piše: 


Proteklog vikenda Mandrach je predstavio splitskoj publici svoj ljetni program Sunset Sessionsa uz rezidenta Antu Jakira, dok na prvo internacionalno gostovanje 13. lipnja dolaze Alaia & Gallo uz podršku DJ Kloxa.

Alaia & Gallo su talijanski duo koji duže vremena nastupa zajedno i stvara glazbu, a svoje mjesto na plesnim podijima diljem Europe su osigurali još u 2013. s klupskim hitom “Beat of the Drum”.

Njihova izdanja su se tijekom godina redovno nalazila na vrhovima Beatportovih top ljestvica, objavljena su pod krilima etiketa poput Defecteda i Armade, a podrška za trake je dolazila od samog vrha elektroničke scene i DJ-eva kao što je Claptone. Tijekom godina su još izdali nekoliko house hitova poput “Who Is He” te nedavno “Rapture”. U svojim setovima ne drže se striktno housea, već pripremaju pravo glazbeno putovanje ovisno o prigodi.

 

Simbolično nazvan Sunset Session zbog svog termina ovog ljeta u Split dovodi pregršt internacionalnih imena poput Davida Penna, Eli Rojas, Marien Baker te rezidenta i “SECRET DJ” gostiju iznenađenja koji će iz večeri u večer pripremati house spektakl.

Ulaz je besplatan.

FB EVENT: ALAIA & GALLO – BIRTH OF SUMMER BY SUNSET SESSION

 

brejcha 2
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.